Nöje

Ellen Bergströms senaste bild får följarna att jubla

Annons
av extraextra
8 oktober, 2019
Annons

Skådespelaren Ellen Bergström delade med sig av en rebus på sin Instagram under tisdagen.

Bilden har fått följarna att hurra efter det dolda avslöjandet.

Annons

På tisdagen postade Ellen Bergström, 29, en bild på sin Instagram och texten till var endast Rebus.. På bilden sitter hon i ett eldblandat rökmoln medan kärleken Niclas Lij sitter under och startat smällen.

– Bilden står för Ellen på smällen, förklarar hon.

Ellen Bergström berättar vidare om den glädjande nyheten.

– Det känns jättekul. Men jag visste ju inte hur jobbigt det var att vara gravid med alla hormoner och dylikt, säger hon till Expressen och skrattar.

View this post on Instagram

Rebus… 🙈❤️

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Nu strömmar grattishälsningar in i kommentarsfältet och bilden har i skrivande stund redan fått över 17 000 gilla-markeringar.

Berättar mer om graviditeten

För Expressen berättar Ellen mer om graviditeten.

Skådespelaren uppger att hon just nu är den trettonde veckan.

– Jag är jättenervös eller orolig för att något ska hända. Och då kände jag att jag ändå vill gå ut ganska tidigt. För jag vill vara glad, jag vill inte gå ut och oroa mig, säger hon.

View this post on Instagram

Igår var vi på den viktiga, fina och rörande galan ”Tillsammans mot cancer” 🙏🏻❤️ #cancerfonden Foto: Eero Hannukainen

A post shared by Ellen Bergström (@ellenbergstrom) on

Ellen har haft en tuff start på graviditeten med illamående.

– Jag har spytt varje dag i princip. I kanske fyra veckor. Men det har mest varit på morgonen, så det är inte som för de som spyr hela dagarna och inte kan äta. Jag har bara haft på morgonen. Men det är klart att det varit jobbigt, men mest jobbigt har det nog varit psykiskt, säger hon och fortsätter:

– Hormonellt, jag förstod inte att hormonerna gör dels att man kan bli arg på en sekund, och det är inte jag van vid. Och också att man kan bli ledsen för ingenting. Jag kan bara sitta rätt upp och ned och sen börjar tårarna spruta och jag har ingen aning om varför.

Dela på Facebook
Annons