Nöje

Eric Saade avslöjar – därför gjorde han slut

Annons
av extraextra
11 juni, 2020
Annons

I maj gick Nicole Falciani och Eric Saade skilda vägar, bara dagar innan deras planerade bröllop.

Nu berättar Eric Saade för första gången anledningen till varför han valde att lämna relationen. – Jag var tvungen, säger han till Expressen.

Annons

Nicole Falciani och Eric Saade hade storslagna planer på att gifta sig i maj i år, men på grund av Covid-19 blev det inställt. Och bara dagar innan bröllopet egentligen skulle ha ägt rum i Toscana i Italien gick Nicole ut med att paret valt att gå skilda vägar.

Efter att uppbrottet blev offentligt har Nicole delat med sig av den stora sorgen över att det blev som det blev.

”Ångesten äter upp mig inifrån. Tårarna slutar inte rinna. Trycket över bröstet blir grövre och grövre. Känns som att jag ska dö. Tror jag kommer dö. Mina ögonlock är uppsvullna efter alla tårar, jag har ont i huvudet och sömnsvårigheterna. Aptiten är som bortblåst och minnet sviker. Känns som att jag lever i ett vakuum. Vet varken in eller ut”, skrev hon i ett inlägg på sin blogg.

Eric Saade: Därför lämnade jag relationen med Nicole

Under morgondagen släpper Eric Saade den nya singeln Nån som du, som handlar om uppbrotten från Nicole Falciani. För Expressen berättar han nu för första gången varför han valde att lämna relationen med Nicole.

– För mig är det mest så att mår man inte bra så ska man inte vara envis om att vara kvar alltför länge tycker jag. Jag har vänt och vridit på varenda sten ska man veta, jag värderar familj väldigt högt, säger han.

Eric har köpt en ny egen lägenhet, som han snart ska flytta in i. Att ett bröllop var planerat, in i minsta detalj, är olyckligt. Men Eric vill inte fokusera på det jobbiga med tajmningen.

– Allt har sin tid och den tiden var passerad kanske. Det var inte för att jag ville som jag lämnade, utan jag lämnade mer för jag var tvungen att tänka på hur jag själv mådde. Det var dags helt enkelt. Det var sorglig tajmning och allt sådant där men jag tror det kommer komma något positivt för oss båda ur allt det här, säger han och fortsätter:

– Man kan inte planera något sådant här, så det är svårt svara på. Det är som det är, lite rörigt rent praktiskt kanske men det är ändå sekundärt tycker jag. Det får vara så. Det viktiga är att må bra helt enkelt.

Dela på Facebook
Annons