Nöje

Eric Saade bryter tystnaden – efter uppbrottet

Annons
av extraextra
8 juni, 2020
Annons

Det var för dryga månaden sedan som det kom fram att Eric Saade och Nicole Falciani brutit sin förlovning och gjort slut.

Nicole har skrivit en del om det – men från Erics håll har det varit knäpptyst.

Annons

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och fästmannen Eric Saade gjort slut. Paret hade planerat att gifta sig i Italien under förrförra helgen, men så blev det alltså inte.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget. Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget”, skrev Nicole.

Bildkälla: Instagram

Eric bryter tystnaden

Från Erics håll har det varit tyst på sociala medier – tills nu.

Saade är nämligen tillbaka på sociala medier och har synts festat och umgås med vänner.

Utöver det så valde han nyligen att skriva ut ett meddelande till sina följare som handlade om just uppbrottet från Nicole. Där bekräftar han att han lämnade relationen.

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skriver han och fortsätter.

”Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E”, löd meddelandet.

Dela på Facebook
Annons