Nöje

Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida – se sjuka utgångspriset

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Vill du bo i familjen Parneviks hus?

Nu är den stora fastigheten på ön Jupiter ute till försäljning.

Annons

Mia och Jesper Parnevik har tagit ett stort beslut – de har lagt upp familjens bostad i Florida för försäljning.

Lyxvillan på ön Jupiter har varit en inspelningsplats för tv-programmet Parneviks och gästats av kändisar som Caitlyn JennerIcona Pop och Eric Saade bland annat.

Bildkälla: Realtor

Fastigheten uppmäter totalt 1 300 kvadratmeter som är fördelat på 5 våningar. Bara makarnas sovrum med två walk in-closets har en yta på 250 kvadratmeter.

Barnen PegPennyPhoenix och Philippa har alla haft en egen vinge, komplett med enskilda sovrum, badrum och tvättstuga. I huset finns det även en hemmabio, ett gym och en bar. På tomten finns det en pool, driving range och en egen brygga.

”Det kanske är dags att göra något nytt – och kul”

Huset börjar dock bli tomt. Döttrarna Peg, Penny och Philippa har alla flyttat ut och snart ska även Phoenix hitta ett eget boende.

Bildkälla: Realtor

– Vi har haft lite folk som har varit intresserade och då kände vi att det kanske är dags nu. Vi börjar bli mormor och morfar här och känner att det kanske är dags att göra något nytt – och kul, säger Mia Parnevik till Nöjesbladet och fortsätter:

Vi har alltid bestämt att när alla har flyttat ut så lägger vi ut det.

Lyxvillan finns ute till försäljning på en amerikansk mäklarsida, men för den som vill köpa huset får hosta upp en hel del pengar. Utgångspriset ligger på strax över 100 miljoner svenska kronor.

– Ja, det är det ju, naturligtvis. Det är svårt för mig att säga, det är ju en mäklare som har satt det och inte jag, tillägger Mia i intervjun, och berättar att paret har fortfarande inte hittat något nytt boende.

Du kan hitta försäljningen här.

Dela på Facebook
Annons