Nöje

Farmen-Emelies avslöjade om relationen med Jens Rönnqvist

Annons
av extraextra
14 februari, 2020
Annons

Emelie Karlsson var en av deltagarna i Farmen 2019.

Nu berättar hon om relationen med årets deltagare Jens Rönnqvist.

Annons

Årets säsong av Farmen är i full gång på TV4 deltagarna trillar av en efter en och konflikterna blir allt mer intensiva.

För Jens Rönnqvist, 31, blev det rejält dramatiskt i ett avsnitt som sändes i januari. När han försökte tämja en aggressiv ko fastnade han i kättingen vilket resulterade i en spricka i handen. Men trots skadan har Jens kämpat på och lyckats hålla sig kvar i tävlingen.

Samtidigt som avsnitten sänds på TV4 är Jens flitig med att uppdatera sina sociala medier-konton där han snart har 12 000 följare på Instagram och en nystartad Youtubekanal.

View this post on Instagram

En resa som skulle ta 10 timmar tog visst 13 timmar istället, men jag kom fram till slut 😅 #norrland #farmenjens #farmen2020

A post shared by Emelie Karlsson (@emzikk) on

Romansryktet under Farmen 2019

I sin senaste video får tittarna se Jens Rönnqvist umgås med Emelie Karlsson, 26, som deltog i förra årets säsong av Farmen. Emelie var en av de mest färgstarka deltagarna i Farmen 2019 och många kanske minns hennes nära vänskap med Tobbe Johansson, 28.

Många tittare undrade då ifall Tobias och Emelie var mer än vänner under inspelningarna.

”Jag och Emelie stod varandra nära inne på Farmen pga att vi spelade tillsammans, det är enbart vänskap. Min enda kärleksrelation har jag till min flickvän”, skrev Tobias Johansson i ett meddelande till Hänt.

Emelie Karlsson om relationen med Jens

Nu har Emelie alltså hittat ännu en Farmen-kompis i Jens Rönnqvist. Duon har lagt upp många bilder och inlägg tillsammans, något som fått TV4-tittarna att undra om de är mer än bara vänner. I ett meddelande till Hänt väljer Emelie Karlsson nu att avslöja detta.

”Vi känner varandra via Instagram sen innan Farmen”, skriver hon.

View this post on Instagram

Jag har haft en superduper helg uppe i Norrland hos @jens.norrland och @ankilika 🤩

A post shared by Emelie Karlsson (@emzikk) on

I helgen var Emelie på besök hos Jens och hans sambo. Syftet med resan var att umgås och spela in en Youtube-video ihop. Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Jens och Emelie väljer hon att dementera.

”Det är ingen som helst romans mellan oss, endast vänner”, skriver Emelie Karlsson till Hänt.

Dela på Facebook
Annons