Intressant

Flamingotrenden – hemligheten bakom flamingon som du inte hade en aning om

Annons
av extraextra
1 augusti, 2019
Annons

Är det någon som har lyckats missa den exploderande flamingo-trenden?

Man kan se dem övervallt – i alla olika former och varianter.
Men de som vet vad ”flamingos” betyder tycker det är lite roligt iallafall.

Annons

Flamingos kan man se överallt under sommaren, i poolen, på stranden, på kläder kanske till och med i trädgården. Från att ha varit en inredningsdetalj hos några fantaster så har de dykt upp på många grannars tomter. Trenden har blivit jättepopulär och nästan alla affärer säljer något med flamingos på.

Swingers-världen använder den som symbol

Vad de flesta inte vet är att flamingos runtom i världen är en symbol för något som alla kanske inte vill förknippas med. Swingers-världen använder den som symbol på sina klubbar men även där det är swingers-fester eller ”Här bor vi som är swingers”.

Det har blivit diskussioner kring den nya flamingo-trenden på internet och där skämtas det om hur vissa missförstånd skulle kunna hända. Vissa säger att de vill göra sig av med sina flamingos på en gång när de får reda på vad det egentligen betyder, medans andra tycker det är roligt.

Flamingo på tomten innebär – här bor swingers

– Flamingos är ju ett kännetecken som används på olika swingers-ställen runtom i världen, säger Jonas Bengtson, grundare och ägare av nätverket Lustkammaren.se, ett nätverk för ”sexuellt nyfikna”, bland annat swingers. Flamingos är ett tecken för att de är swingers, men det är mer vanligare utomlands än i Sverige.

– Jag vet faktiskt inte var det kommer ifrån från början eller varför det blev just en flamingo, men så är det. Det är allmänt känt utomlands.

Det är inte ovanligt alls att sätta ut en flamingo i trädgården för att visa: ”Här bor swingers”. Detta är om andra swingers-par skulle glida förbi deras tomt eller för att andra deltagare ska hitta till eventuella fester.

Så om du behåller dina flamingos i trädgården – räkna med missförstånd!

Dela på Facebook
Annons