OJ

För 5:e gången blir mamman gravid – men när läkarna ser ultraljudet fryser alla till is

Annons
av extraextra
25 december, 2018
Annons

Det var under gymnasietiden som Trevion och Joanie träffades. Det dröjde inte länge förrän dom fattade tycke för varandra. Det enda ledde till det andra och sedan blev dom ett par.

Ett par år senare fick paret fyra fina döttrar tillsammans. Idag är deras döttrar 9, 11, 18 och 21 år gamla.

Annons

Efter att Joanie hade förlöst sin yngsta dotter för 9 år sedan så fick hon en diagnos med en sjukdom som innebär att hon inte kan bli gravid igen. Förutom det så mådde Joanie bra.

Källa: Youtube

Men beskedet som hon skulle få från läkarna 7 år senare hade ingen förväntat sig. När läkaren berättade att hon var gravid så kunde hon knappt tro sina öron. Men detta var inte allt.

Trevion och Joaine var nöjda över det liv dom hade idag tillsammans med deras fyra döttrar som förgyllde deras liv. Men paret tänkte att det kunde vara trevligt med tillökning i familjen.

Källa: Youtube

Men när Joaine diagnostiserades med sjukdomen som gjorde att hon inte kunde bli gravid igen så släppte paret den tanken. Familjen var stor nog. Men när beskedet sedan kom sju år senare så förändrades allt.

Paret blev chockade

När paret fick beskedet att Joaine var gravid blev dom förvånade. Men när läkarna sedan gjorde ett ultraljud så fick dom ett besked som gjorde dom chockerade. Det visade sig på ultraljudet att paret väntade identiska trillingar. Chansen att få enäggstrillingar är cirka 1 på 200 miljoner.

Källa: Youtube

Men ju fler barn du har i magen, desto större är risken för komplikationer. Joaine var rätt så kort, så att bära på tre barn var en enorm påfrestning för henne. Chansen för att alla tre barnen skulle överleva var inte de bästa.

Ifall barnen skulle överleva så fanns det ändå en stor risk för komplikationer. Joaines liv skulle kunna vara i fara.

Källa: Youtube

De potentiella farorna gjorde hela familjen oroliga. Men en god vän till dom hade rekommenderat en klinik som hade specialiserat sig på riskabla födslar, vilket gjorde att familjen kände sig betydligt tryggare.

De tre små pojkarna Devon, Bryce och Miles föddes äntligen men dom var tre månader förtidigt födda.

Pojkarna var så pass små att Trevion kunde trä sin bröllopsring över deras armar. Då kan du förstå hur små dom var vid födseln.

Men tack vare att bebisarna fick all den hjälp dom behövde lyckades dom snabbt återhämta sig. Efter tio veckor på sjukhuset så var det äntligen dags att åka.

Källa: Youtube

Joaine och Trevion blev överlyckliga när alla mådde bra. Att familjen hade blivit så stor glädje dom. Hela familjen mådde på topp när trillingarna var 18 månader gamla.

Källa: Youtube

Se en video om familjen här nedan.

Dela på Facebook
Annons