Nyheter

Föräldrarna ilskna efter fejkat konto låtsas vara försvunna Maddie

Annons
av extraextra
15 november, 2019
Annons

Madeleine McCanns föräldrar smygfotades på en restaurang.

Bilderna lades ut på sociala medier – varpå ett konto skapades som låtsades vara den försvunna flickan.

Annons

Nu är föräldrarna rasande.

Det är över 12 år sedan brittiska flickan Madeleine McCann försvann helt spårlöst under en familjesemester i Portugal.

3-åriga Madeleine McCann låg och sov i ett hus som föräldrarna hyrt i semesterområdet Praia da Luz i södra Portugal, maj 2007. Medans hon sov gick föräldrarna ut och åt middag på en restaurang i närheten. När föräldrarna kom tillbaka var deras dotter borta och kvar var bara hennes två syskon. Det dröjde inte länge förrän allmänheten fick veta allt om denna mardröm.

I alla stora internationella medier har fallet Maddie McCann rapporterats om och tidigare i år släppte Netflix dokumentären The dissapearence of Madeleine McCann.

Föräldrarna har sedan dess följt sökandet efter flickan – utan framgång.

Det har funnits många teorier om försvinnandet av Maddie. Tidigare i år meddelade en polis att flickan kan ha vandrat i väg, och inte kidnappats vid lägenheten.

Föräldrarna, Gerry och Kate, har inte släppt hoppet om att hitta sin dotter. Nu rasar föräldrarna mot ett ”internet troll” som ha låtsas vara försvunna Maddie.

Låtsades vara Maddie McCann

Under sitt restaurangbesök i Skottland på lördagen blev föräldrarna smygfotade av en annan gäst – som lade upp bilden på Facebook, skriver The Sun.

BIldkälla: Facebook

En person öppnade upp ett nytt konto på Facebook – i Madeleine McCanns namn och utgav sig för att vara den försvunna dottern.

Mamma och pappa närmare än jag trodde”, löd kommentaren till bilden, enligt The Sun.

Bildkälla: Facebook

Enligt tidningen är föräldrarna ”chockade och ledsna att någon kan sjunka så lågt”. En källa som är nära familjen säger till tidningen:

– Det verkar som de inte kan få njuta av en middag med familjen dagen före Remembrance Sunday (minnesdagen för att hedra krigsveteraner, reds anm) utan att någon galning kränker dem, och till vilket syfte? De tycker det är vidrigt. 

och fortsätter:

– Det har pågått sedan första dagen och de undrar om det någonsin kommer upphöra. Det är elakt, okänsligt och huvudlöst.

Tidigare i år var det någon som skapade ett fejkat konto i Tinder som också låtsades vara 18-åriga ”Madeleine McCann”, skriver Mirror.

Dela på Facebook
Annons