OJ

Före detta porrstjärnan fick stort hål i benet – efter vanliga behandlingen

Annons
av extraextra
24 mars, 2020
Annons

Det var när den före detta porrstjärnan injicerade sig själv med ett brun utan sol-medel som något gick otroligt fel.

Tillslut blev det så illa att hon fick ett stort öppet sår i benet.

Annons

Varning för känsliga bilder

Den före detta porrstjärnan Gemma Massey använde samma brun utan sol-injektioner som hon gjort i flera år när hon en dag plötsligt fick en allvarlig bieffekt. Nu vill hon varna andra från att använda injektionerna, skriver The Sun.

På sin Facebook berättar hon om den obehagliga händelsen.

– För fyra månader sedan började jag min brun utan sol-behandling. Jag har gjort den i flera år. Jag har aldrig haft några problem, skrev hon.

Men efter att hon injicerat 30 ml i sitt högra lår, och även i skinkorna, blev injektionen till små röda, hårda knölar. Gemma trodde att hon bara träffat en muskel och väntade på att svullnaden skulle gå ner.

Vartefter dagarna gick så skedde dock det motsatta – knölarna blev större och större. Efter att ha ringt en vårdguide åkte hon direkt till akuten.

Där fick hon en kräm att smörja på de svullna delarna. Men det hjälpte inte, utan istället blev det ännu värre. Då hade knölarna blivit knallröda, var extremt ömma och gjorde extremt ont att ta på.

När Gemma slutligen åkte tillbaka till akuten fick hon opereras akut. Efter att hon gjort ett ultraljud visade det sig att vätskan hon injicerat blivit infekterad och skapat varbölder.

Gemma fick stora sår på benen efter bölderna som kommer ge henne ärr för livet. Nu vill hon varna andra för riskerna med att ge sig själv injektioner.

– Något jag fick lära mig den hårda vägen, skriver hon, rapporterar The Sun.

Dela på Facebook
Annons