OJ

Fredrik hade problem med att komma för tidigt – men läkarens knep får oanade konsekvenser

Annons
av extraextra
17 mars, 2020
Annons

Fredrik hade problem med för tidig utlösning och uppsökte en läkare för att komma tillrätta med sitt problem:

– Det är absolut inget som du behöver skämmas för, sa doktorn. Jag har haft många patienter före dig som haft samma problem. Jag brukar säga åt dem att så fort de känner att något är på väg att hända innan det är dags, så ska de göra något som får dem att komma av sig. Bli skrämda, kanske man ska säga.

Annons

Fredrik tyckte att det lät som helt rätt väg att gå. På vägen hem stannade han därför till vid en sportaffär och köpte en startpistol som förhoppningsvis kunde uppfylla hans speciella önskemål.

När Fredrik kom hem låg redan frun i sängen helt naken på kroppen. Maken tyckte att han lika gärna kunde testa det nya knepet på en gång.

Han klädde av sig och kröp ner till sin kära hustrun och började gosa. Pistolen smög han in under huvudkudden. Efter 5 minuter i ställningen ”69:an” kände Fredrik att det var något på gång, så han smög fram pistolen och brände av ett skott.

Nästa dag satt Fredrik åter i läkarens väntrum. När han väl kom in till doktorn sa han:

– Rådet du gav mig var ju alldeles åt helvete!

– Vad hände? undrade läkaren.

– Visserligen skrämde jag mig själv så att jag inte kom för tidigt…

– Men det var väl bra? sa doktorn glatt.

– Jovisst, men frugan sket mig i ansiktet och bet av mig halva ollonet!

Dela på Facebook
Annons