Skoj

Grannarna blev lite för ärliga i tvättstugans lapp

Annons
av extraextra
18 augusti, 2019
Annons

Detta manuella system för att boka tvättid spårade ut.

Orsaken var att de som bodde i huset var tvungna att tala ut.

Annons

Tvätta är inte direkt roligt, men något man måste göra. Men om man delar tvättstugan med andra grannar så blir det ännu mindre roligt. Den både överbokas väldigt ofta och det är ofta folk glömmer tvätt där nere.

Zeinab, 25, som delar tvättstugan med 12 andra grannar där de använder ett manuellt system för att boka tider. Det sätts upp en ny lapp där man kan skriva vilken tid man vill ha, varje vecka. När hon gick ner för att boka tvättid en dag så möttes hon av en liten annorlunda lapp än den vanliga.

– Det första jag tänkte var: ”Vem har gjort det här?”, säger hon till Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Det är flera olika grannar som har visat hur frustrerade de är på lappan. Lappen ser ut att vara en krigszon mellan 2-4 grannar angående tvättiderna i lägenhetsbyggnaden hon bor i. Hon undrar om vilka grannar det handlar om som är så pass arga när hon annars bara se dem med ett glatt leende.

Zeinab tycker att det hela var roligt men att hon själv inte skrivit något på lappen eller ens tänka att göra det.

Jag tycker det är roligt att människor kan bli så arg över en tvättid. När någon tagit min tid så slänger jag bara ut deras saker.

Fastän hon tycket att lappen är jätterolig så börjar hon bli lite fundersam.

Nu får man vara extra försiktig så att man inte tar någon annans tid. Man vet ju aldrig vad de är kapabla till!

Hon hade skickat en bild på lappen till sina vänner på Snapchat. De bad henne lägga upp den i en tjejgrupp på Facebook där den fått många reaktioner och skratt!

Dela på Facebook
Annons