OJ

Granne hör mystiskt ljud från ett låst skjul – tittar närmare och gör en fasansfull upptäckt

Annons
av extraextra
2 juni, 2020
Annons

Misshandel av barn måste straffas hårt. Tyvärr är försummelse och misshandel av barn något som förekommer runt om i hela världen.

Denna berättelse ägde rum i Dallas, men lyckligtvis slutade den bra – tack vare en vänlig granne!

Annons

Juan Vaquero hyrde en husbil från sin hyresvärd och hennes pojkvän i Dallas. Han hade träffat hyresvärdens sexåriga barnbarn tidigare, för pojken var ofta i hennes trädgård.

Nyligen var Juan ute mitt i natten när han hörde ett oroväckande ljud. Det var som en svag, dämpad röst. Han såg sig omkring i mörkret, sökte på gården med sin telefons ficklampa-funktion och följde den mystiska rösten till ett skjul bakom sin husbil.

Men skjulet var låst med ett hänglås. Han ropade och när rösten svarade insåg han att det var hans hyresvärd barnbarn som satt fast där inne.

Juan spelade in deras hemska konversation när han stod vid skjuldörren. Pojken förklarade varför och hur länge han hade varit inlåst i skjulet. Han hade varken filtar eller säng och hade varit ensam i skjulet med händerna bundna på ryggen i fyra timmar. Sista gången hans mormor matade honom var på morgonen.

Juan visste att han var tvungen att vidta åtgärder och ringde därför Child Protective Services (den amerikanska barnskyddsbyrån).

Dallas-polisen anlände och hittade Juans hyresvärd, hennes pojkvän och två andra barn i deras hus. Efter att de äntligen fått nyckeln till att öppna skjulets hänglås kunde de inte tro sina ögon.

Paret sitter nu i fängelse. Juan säger att han inte längre kommer att bo på fastigheten. Hans dotter har lanserat en GoFundMe– kampanj för att hjälpa honom att hitta ett nytt hem.

Om Juan inte hade agerat, kunde det ha slutat i absolut tragedi!

Dela på Facebook
Annons