Nöje

Gunilla Persson ryter ifrån efter anklagelserna mot bilden på 17-åriga dottern

Annons
av extraextra
2 december, 2019
Annons

Gunilla Persson anklagas för att ha retuscherat bilder på sin 17-åriga dotter, Erika.

Nu säger hon ifrån.

Annons

TV3-tittarna har kunnat följa Gunilla Persson, 60, tillsammans med sin dotter Erika, 17, och sin mamma Iris i realityserien Svenska Hollywoodfruar.

De som vill följa Gunilla mer än så kan vara glada över att hon är väldigt aktiv i sociala medier. Hon delar med sig av familjens liv i USA på sin Instagram och häromdagen la hon upp ett bildspel från deras Thanksgiving-firande.

Gunilla Persson har blivit bemött av både kritik och hat efter hon delade med sig av bilderna. Följarna anser att dottern Erika ser ohälsosamt smal ut. Det har även kommit in anklagelser om att bilderna ska vara retuscherade.

”Det sänder inte ut bra signaler att Erica manipulerar bilderna för att få en onaturligt smal midja”, skriver en person i en kommentar till bildspelet.

”Blir så orolig bara för Erika så smal kan inte vara bra”, skriver en annan.

View this post on Instagram

Kära vänner Nu skriver jag in det här. Istället för att klanka ned på Erika här så ge mig någon kommentar om bloggen!!!!!!!! – om ni vill se mig i baddräkt från min modelltid så gå till min blogg, länk i bion här… Härlig thanksgiving middag hos min goda vän Michelle med sällskap… Stormar hos oss och jag satte ut en bild hur magiskt klart det var idag på eftermiddagen mellan regnstormarna. #thegunillashow @erikaperss0n #svenskahollywoodfruar #farmenkjendis #fyrastjärnorsmiddag – stövlarna på en av tjejerna är fina från #Gucci

A post shared by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Gunilla Persson mot kritiken

Gunilla Persson väljer nu att sätta ned foten. I ett videoklipp på dotterns kropp skriver hon:

”Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving, anklagade för att ha Photoshoppat Erikas midja. Bilderna var kanske lite missvisande och osmickrande, och hon stod på ett konstigt sätt men så här ser Erika verkligen ut”.

Erika Persson har det senaste året blivit mer aktiv på Instagram. Både hon och Gunilla blir bemötta av kritik från följarna ofta när personer anser att 17-åringen delar med sig av för lättklädda bilder och att hennes kropp ser ohälsosam ut. Gunilla har tidigare sagt ifrån och försökt stoppa näthatet – men nu gör hon ett nytt försök att visa hur fel de egentligen har angående Erika.

”Det finns inga video redigeringsappar som ni alla säkert vet. Erika har en kurvig kropp med en mycket smal midja liksom jag alltid hade (hennes är smalare). Det är ett genetiskt fenomen… Erika har verkligen inga ätstörningsproblem och äter som en häst”, avslutar Gunilla Persson inlägget.

View this post on Instagram

Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving, anklagade för att ha Photoshoppat Erikas midja. Bilderna var kanske lite missvisande och osmickrande, och hon stod på ett konstigt sätt men så här ser Erika verkligen ut. Det finns inga video redigeringsappar, speciellt inte på Facetune som ni alla säkert vet. Erika har en kurvig kropp med en mycket smal midja liksom jag alltid hade (hennes är smalare). Det är ett genetiskt fenomen… Erika har verkligen inga ätstörningsproblem och äter som en häst. Gå in på min blogg och se mig i en utmanande baddräkt som var ett professionellt modejobb. Länk i bion här!

A post shared by Gunilla Persson (@thegunilla) on

Dela på Facebook
Annons