OJ

Han satte upp en dold kamera i lägenheten — fick panik och lämnade hemmet

Annons
av extraextra
15 december, 2018
Annons

Jag tror dom flesta är överens om att det kan vara skönt att ibland vara hemma själv. Men sedan finns det även dom som blir rastlösa och tycker det är obekvämt att vara hemma själv.

Det finns nog lika många fördelar som nackdelar med att vara hemma själv. Några grejer är att du kan ha exakt hur du vill hemma utan att någon påpekar det. Men sedan så kan det även vara tråkigt att inte ha någon att prata med.

Annons

Hur skulle du reagera om du märker att saker och ting hemma hos dig började flytta på sig? Trots att du vet att ingen har varit där. Troligtvis skulle det kännas oroväckande.

Joe Cummings från Manhattan bodde tillsammans med sin flickvän. Han upptäckte att det började fattas mat i kylskåpet efter varje natt, varpå han trodde att det var hans flickvän som ätit.

Men när han sedan frågade henne, sa hon att hon aldrig åt på natten. Han bestämde sig därför att installera en dold kamera i hemmet.

När han dagen efter kollade igenom vad kameran hade fångat så fick han panik. Det var en rejäl chock när dom insåg vad som hade hänt under natten.

Det visade sig att en hemlös kvinna klättrade ner på köksbordet från taket. Hon både åt och drack direkt ur förpackningarna. Inte nog med det så kollade hon på tv och innan hon klättrade tillbaka upp i luckan och försvann igen så kissade hon i diskhon.

I videoklippet nedan får ni se alltihopa.

Se klippet här:

Dela på Facebook
Annons