Familj

Han skämtar med besökarna på sin egna begravning: ”Släpp ut mig för fan!”

Annons
av extraextra
18 oktober, 2019
Annons

Shay Bradley gjorde allt han kunde för att hans fru inte skulle behöva gråta så mycket på sin makes begravning.

Många skulle nog säga att han lyckades med detta – galant.

Annons

Det var en sorglig eftermiddag på en begravning i Dublin. Säckpipan spelar dystert och det var sådär ledsamt som när en omtyckt familjemedlem, gammal vän eller kollega precis gått bort. Men stämningen blir helt plötsligt bruten av knackningar och en välkänd röst från kistan som låter:

”Hallå? Hallå? Släpp ut mig, för fan! Var är jag. Släpp ut mig, det är mörkt här inne. Släpp ut mig, jag hör faktiskt er. Är det där prästen jag hör?”

Bildkälla: Twitter

Ville att sin fru skulle få skratta istället

Rösten från kistan var Shay Bradley, samma man som alla var där för att sörja och begrava. Shay hade varit en riktig skämtare under sitt liv och inspelningen gjorde Shay tillsammans med sin son ett år före han gick bort.

– Anledningen till att han gjorde det här var att han ville vara säker på att min mamma skulle lämna kyrkogården skrattandes och inte gråtandes. Och det var precis vad som hände, säger Andrea, dotter till Shaye Bradley.

Shay Bradley kämpade mot cancern sina sista 3 år i livet men han hade aldrig förlorat sitt goda humör och sinne för humor, berättar dottern för Irish Mirror.

Dela på Facebook
Annons