OJ

Hannah är beroende av att sola – begår brott för att få bli så mörk som möjligt

Annons
av extraextra
26 mars, 2019
Annons

Vi alla har något som vi känner att vi inte kan leva utan – det kan vara allt ifrån vår familj till en sådan materiell sak som vår mobil.

Men för 22-åriga Hannah Tittensor, från Belfast i Nordirland, går livet ut på att bli så mörk som möjligt.

Annons

Det har gått såpass långt att hon injicerar sig med olagliga substanser för att få till det hon kallar den perfekta solbrännan, skriver brittiska The Sun.

View this post on Instagram

Christmas market with Benjamin! 🌸#short #hair #christmas #shopping #cute #fashion #girl #topshop

A post shared by Hannah Winifred Tittensor 👽 (@dirtyyhippie_) on

Hannah solar ständigt solarium och med jämna mellanrum injicerar hon sig med melanotan, ett syntetiskt framställt ämne som bidrar till att göra pigmentet i huden mörkare i samband med solning.

– Andra tjejer kanske inte kan leva utan att ha jättefixade naglar och jag klarar mig inte utan att ha en solbränna. Det gör mig helt enkelt lycklig, säger Hannah enligt The Sun.

View this post on Instagram

Acting the fool 🍷🍷🍷 #girls #fitness #selfies #gym #fashion #makeup #friends #party #drunk #prettylittlething #tan #neon #grunge #hippie #livejasmin ##hair #nightclub #tattoos #tattoo #piercings

A post shared by Hannah Winifred Tittensor 👽 (@dirtyyhippie_) on

Innan har Hannah använt sig av brun-utan-sol produkter men det har övergått till att sola solarium flera gånger i veckan istället.

– Alla tjejer man ser på nätet och alla jag känner använder brun utan sol men jag tänker varför inte sola istället för att sminka sig på kroppen, säger Hannah enligt The Sun.

Angående de injektionerna så oroar sig inte Hannah nämnvärt, trots att det inte är ett testat läkemedel.

– Enda bieffekten av den är att man mår lite dåligt och saknar aptit under de första dagarna av behandlingen. Vissa skulle även kalla det positivt, säger Hannah enligt The Sun.

View this post on Instagram

Moonwalking in Chanel 👅 #pinkhair #tan #makeup #fashion #grunge #drinks #brows #peircings #tattoos #fitness #gym #girl #selfie #prettylittlething #trippie #hair #life #inspo #goals

A post shared by Hannah Winifred Tittensor 👽 (@dirtyyhippie_) on

Hennes livsstil kritiseras av familjen, men trots det fortsätter hon sola.

– Hon är jättemörk men hon håller inte med. Jag tror hela hennes image handlar om osäkerhet. Utan all den där färgen är hon jättesnygg. Men det går inte att diskutera med henne, hon lyssnar ändå inte på oss, säger Hannahs syster Rachel enligt The Sun.

Dela på Facebook
Annons