Nöje

Här är bilden som avslöjar Bianca Ingrossos hemliga pojkvän

av extraextra
15 april, 2019
Annons

Bianca har de senaste veckorna gått ut med att hon inte längre är singel – efter ett tufft breakup från dåvarande pojkvännen Phillipe Cohen.

Nu tror dock fansen att det är just Phillipe som är den hemliga pojkvännen.

Annons

På sin Youtube-kanal och i poddavsnitt har Bianca Ingrosso, 24, nyligen avslöjat att hon inte längre är singel, men vem hennes nya pojkvän är har hon inte varit redo att avslöja.

– Är du singel nu?, frågade Tom från ”Tom och Petter”s podcast när Bianca gästade.

– Nej det är jag inte. It’s complicated. Jag är med någon nu, men jag är inte riktigt redo med att gå ut med vem det är, svarade Bianca då.

Bianca och Phillipe

Nu tror dock fansen att Bianca inte alls har hittat någon ny pojkvän, utan att hon egentligen har gått tillbaka till sitt ex Phillipe Cohen.

För ett par dagar sedan publicerade nämligen Phillipe en video på sin Instagram. På klippet får vi se han svepa kameran över sitt bord på restaurangen Un Poco i Stockholm, och man såg bland annat en väldigt speciell pastarätt med en burrata-ost ovanpå, samt ett par glas vin bredvid.

View this post on Instagram

Pasta, pasta and more pasta @unpocosthlm 😋 If I was a pasta I would be a fusilli 😏🍝🇮🇹

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Någon dag senare publicerade Bianca en bild på exakt samma pastarätt med samma glas vin och från samma vinkel som videon tidigare var filmad.

Äter frukost tillsammans

Även under gårdagsmorgonen publicerade båda två en Instastory med texten ”Bönor & Bagels” där de sitter ute i solen och äter brunch.

Vad tror ni. Är de tillsammans igen?

Dela på Facebook
Annons