WOW

Här är kattparadiset på turistön – 600 katter du får gosa och leka med

av extraextra
12 juni, 2019
Annons

En semester till Hawaii kan innebära mycket mer än att bara sola och bada på deras fina vita sandstränder.

Att sola på deras vita stränder samtidigt som du dricker deras fruktiga drycker kan vara jätteskönt. Men det finns andra saker man kan göra på de Hawaiiska öarna, till exempel kan du besöka ön Lanai Cat Sanctuary.

Annons

På ön lever det och bor runt 600 katter, skriver Traven and Leisure. Lanai Cat Sanctuary är ett stort utomhusområde där alla deras katter, både stora och små, kan springa, få massage, leka och sova hela dagarna om de vill – ett kattparadis i verklighet med andra ord.

View this post on Instagram

Who wants a massage?! 😻😽#lanaicatsanctuary #lanailions #cats #cat #catlovers #adoptdontshop

A post shared by Lanai Cat Sanctuary (@lanaicatsanctuary) on

Ön får mer än 10 000 besökare varje år och Lanai Cat Sanctuary är öppet för allmänheten från klockan 10.00 till 15.00, varje dag. Katterna blir jätteglada över den uppmärksamhet som besökarna ger dem. Det är mer vuxna och äldre katter än unga och små, men alla katter är tillgängliga för adoption. Om en katt inte blir adopterad får den leva i kattparadiset i hela sitt liv, skriver Travel and Leisure.

View this post on Instagram

What’s not to love ❤️? #Repost @alohaitsbritt ・・・ • I don’t even like cats.

A post shared by Lanai Cat Sanctuary (@lanaicatsanctuary) on

Hela organisationen startade först som ett projekt i ett försök för att sterilisera Lanai:s alla gatukatter för att försöka få kontroll på överbefolkningen.

Alla katter som de tar in får ett namn, ett microchip och blir vaccinerade. Personalen kollar också så att alla katter är friska förrän de får träffa de andra katterna, skriver CNN.

Om du vill så får du adoptera en katt, eller så kan du skänka pengar till deras fortsatta överlevnad.

Kolla bara in hur mysiga katterna är!

View this post on Instagram

Happy Mother’s Day to all the cat moms out there! ❤️🐈😻 @kittenxlady #lanaicatsanctuary #mothersday #cats #catlover #cat #nonprofit

A post shared by Lanai Cat Sanctuary (@lanaicatsanctuary) on

Kolla in klippet nedanför:

Dela på Facebook
Annons