OJ

Här är världens mest piercade kvinna – har över 500 metallföremål i vaginan

Annons
av extraextra
15 november, 2019
Annons

Här kommer en kvinna som sticker ut ur mängden men är inte osäker på det – utan älskar det.

Visst är det skönt när folk får vara sig själva?

Annons

Elaine Davidson är världens mest piercade kvinna, hon kommer från Brasilien men bor numera i Skottland. Hon är 54 år gammal och hennes senaste relation var med Douglas Watson som inte har en enda piercing på sin kropp. De gifte sig juni 2011 – och det var många som påpekade deras utseendemässiga skillnader.

Enligt Guiness World Records är hon världens mest piercade kvinna, men om man tittar lite närmare på hur mycket piercingar hon har är det chockerande siffror.

”Jag älskar livet”

År 2016, som är den senaste kända noteringen, hade hon 9 800 piercingar.

Bildkälla: Youtube

Kroppsdelen som fått flest piercingar är vaginan, enligt Peoplepill. Där nere har hon mer än 500 stycken. Som sitter både på in- och utsidan.

Paret skilde sig 2012 men Elaine verkade fortfarande nöjd med livet.

– Jag älskar livet och trivs med vem jag är, så jag vill bli 100 år, säger hon till Youtube-kanalen 365 Docobites.

– Mitt rekord är min själ, mitt rekord är mitt liv, mitt rekord är min kärlek.

Bildkälla: Youtube

Elaine berättar att det är många som reagerar när de ser henne men att det för mestadels är positiva bemötanden.

– Jag skulle aldrig döma en annan person och jag bryr mig inte om vad andra har för livsmål eller framtidsvisioner. Man ska respektera varandra oavsett. Så jag hoppas att folk tänker likadant om mig, säger hon.

Dela på Facebook
Annons