Hemsk

Här kör mamman ut i havet med sina 3 barn

Annons
av extraextra
20 februari, 2019
Annons

Stacy Robinson var ute och åkte med sin flickvän när de såg en bil åka längs vattenbrynet i Daytona Beach. Flickvännen trodde att det var några som skojade, men när ett av barnen plötsligt sticker ut huvudet från bilfönstret och skriker ”hjälp oss” fortsatt av ”mamma kommer att döda oss” inser de att läget är allvarligt.

Det var en gravid mamma som körde bilen och med sig hade hon sina tre barn. När Stacy hörde barnens rop på hjälp rusade han efter bilen som sakta körde längs vattnet. Men när han kommer fram och frågar vad som pågår vänder hon om och kör rakt ut mot vågorna.

Annons

Flera andra personer rusar till platsen för att hjälpa till att få ut ungarna medan mamman kör längre ut. Plötsligt lämnar hon bilen och bara går därifrån.

Ringde polisen bara timmar innan

Det visade sig att mamman hade legat inlagd på sjukhus för sitt psykiska mående och skrevs ut samma dag som hon körde bilen.

Kvinnans syster hade kontaktat polis bara timmar innan händelsen och varnade om att kvinnan inte mår bra och att hon har tagit bilen och kört iväg med ungarna.

Som tur är lyckades alla ungar räddas ut ur bilen, men det var några riktigt läskiga minuter.

Se själva i klippet nedan:

Dela på Facebook
Annons