Nöje

Här visar Måns kärlek upp sig på Instagram – med en avklädd bild

Annons
av extraextra
31 maj, 2019
Annons

Svenska artisten Måns Zelmerlöw hyllade sin fästmö Ciara Janson på mors dag, med ett meddelande fyllt av kärlek på Instagram.

Då svarade hans fästmö med en avklädd bild på Instagram.

Annons

”Alldeles för mycket hud för en söndagseftermiddag”, skriver Ciara Janson till bilden.

I söndags var det mors dag i Sverige, och det var många kändisar som antingen hyllade sina mammor eller blev hyllad för att man själv är en mamma.

Bland annat så valde Eurovision song contest-vinnaren Måns Zelmerlöw, 32, att hylla en som är väldigt nära honom. Artisten valde att publicera en bild på sin fästmö Ciara Janson, 32 i en Instagram story. Paret har sonen Albert ihop som precis fyllde ett år på mors dag.

Glad mors dag i Sverige till den här fantastiska tvåbarnsmamman. Vi älskar dig”, skriver Måns Zelmerlöw till bilden på Instagram story.

Brittiska skådespelaren och konstnären Ciara Janson sin son Archie från en tidigare relation. Hon valde att lägga upp en naken bild på Instagram med bara ett lakan som täcker hennes privata delar i måndags, och berättar att den var tagen på mors dag.

Alldeles för mycket hud för en söndagseftermiddag”, skriver Ciara Janson till bilden.

View this post on Instagram

Far too much flesh for a Sunday afternoon. 🕷

A post shared by Ciara Janson (@ciarajanson) on

Parets bröllopsplaner

Paret förlovade sig i Kroatien 2017 – och de pratar om att gifta sig i samma land i år.

Ciara Janson har publicerat inbjudningskorten till deras bröllop på sin Instagram.

View this post on Instagram

This year is like, really special 💫 So pleased to share our beautiful bespoke wedding invites with you by the super talented @ellas_books. Her work is just gorgeous, and she totally got our vision. Take a look at her page for all sorts of wonderful things 💒 #mrsztobe

A post shared by Ciara Janson (@ciarajanson) on

Det står dock inte när bröllopet kommer att ta plats.

”Reservera datumet för årets största utlandsfest! Oh, och för att viga oss in i det heliga äktenskapet förstås”, skriver Ciara Janson till bilden.

Dela på Facebook
Annons