WOW

Hemlös man hittade inslaget paket med leksaker i – vill nu hitta ägaren

Annons
av extraextra
23 november, 2019
Annons

Under fredagen sökte en hemlös man upp polis.

Anledningen var ett försvunnet paket.

Annons

Nu ber polisen om hjälp för att hitta ägaren.

Det var under fredagen som Norrmalmspolisen berättade på Instagram om den underbara händelsen. En hemlös man hade hittat ett vackert inslaget paket vid busstorget på Fridhemsplan i Stockholm.

Av själva märkningen på paketet kunde man se att det kommer från leksaksbutiken World of Toys i Stockholm. Rädd för leksaken inte skulle komma fram till barnet vände sig den hemlösa mannen till polisen – som nu hjälper honom att hitta ägaren.

View this post on Instagram

En hemlös man hittade ett paket vid busstorget på Fridhemsplan idag och var orolig att ett barn inte skulle få sin present. Nu vill vi tillsammans med honom få er hjälp att hitta ägaren av paketet. Dela gärna! /Christian med kollegor #polisennorrmalm #fridhemsplan

A post shared by Lokalpolisområde Norrmalm (@polisen.norrmalm) on

”En hemlös man hittade ett paket vid busstorget på Fridhemsplan idag och var orolig att ett barn inte skulle få sin present. Nu vill vi tillsammans med honom få er hjälp att hitta ägaren av paketet. Dela gärna! /Christian med kollegor”, skriver Norrmalmspolisen på Instagram.

På bara en dag har inlägget fått närmare 1 300 likes, och med hjälp av allmänheten hoppas polisen kunna hitta ägaren och lämna tillbaka paketet.

Dela på Facebook
Annons