Allmänt

Hennes hund skäller ilsket mot hennes gravida mage – då upptäcker läkarna det otäcka

Annons
av extraextra
15 mars, 2019
Annons

Hundar har en helt otrolig förmåga som vi människor inte ska underskatta. De har en förmåga att säga till när någonting inte är som det ska. Genom att bara titta på oss kan hundar känna om vi är ledsna, oroliga eller till och med sjuka.

Det var just det sistnämnda som hunden Keola gjorde.

Tillsammans med sin familj så bor Keola i South Yorkshire i Storbritannien. Husse Ricky och matte Alhanna är stolta över sin fyrbenta familjemedlem som ger familjen kärlek varje dag.

Annons

Under 2015 så blev Alhanna gravid och familjen var överlyckliga.

Redan från början kändes det som att hunden Keola visste exakt vad som försiggick med matte.. Men sedan så hände någonting de inte var beredda på.

Keola började bete sig konstigt. Hon hade ett intresse utöver det vanliga för Alhannas mage. Hon gnällde, skällde och puttade på magen – precis som om hon ville visa någonting.

I samband med detta så fick Alhanna en väldig smärta i ryggen.

Efter ett läkarbesök för att ta reda på varför hon hade så fruktansvärt ont i ryggen så trodde hon att det berodde på att barnet i magen växte. Läkaren hittade nämligen inget fel.

Men väl hemma från sjukhuset igen så satt Keola och stirrade på sin matte. Alhanna kände att någonting inte stämde. Varför hade deras hund detta beteende?

Alhanna bestämde sig för att ta en bild på Keola som hon sedan postade på Facebook.

Hennes vänner började genast reagera på Keolas beteende och kommenterade att hon borde ta hundens reaktion på allvar eftersom hundar har en otrolig förmåga att känna att någonting är fel.

Keolas underliga beteende blev bara värre och värre med tiden. Till slut så bestämde sig Alhanna för att besöka läkaren igen för att genomgå en ny undersökning – och det visade sig att hon skulle vara evigt tacksam för hon gjorde det.

Läkaren hittade felet – felet som hunden visste redan från första början.

Det visade sig att Alhanna hade en dubbel njurinfektion som dessutom var en ovanlig sådan. Alhanna hade varit nära döden – utan att ens veta om det.

Tack vare att hon kom in på en ytterligare undersökning så kom hon till sjukhuset i rättan tid. Hon fick en omedelbar behandling vilket troligtvis räddade livet på henne.

Hade det inte varit för Keolas ihärdiga varningar så hade förmodligen inte Alhanna och hennes lilla son i magen överlevt.

När parets son Lincoln senare föddes blev han och Keola genast bästa vänner.

Ricky och Alhanna är lyckligt lottade som har en sån klok och beskyddande hund.

Det är helt otroligt vilka sinnen våra hundar har och vad de kan göra för oss. Keola är en sann hjälte som förtjänar alla likes i världen för sin insats.

Klicka på dela-knappen här under om du också blev rörd av denna berättelse.

Dela på Facebook
Annons