Allmänt

Hollywoodfrun Elena Belles gravidbeslut – 2 år efter dotterns födsel

Annons
av extraextra
25 september, 2019
Annons

Hollywoodfrun Elena Belle går just nu i barntankar.

Hon har bland annat bestämt att använda sig av surrogat och vilket kön barnet ska ha.

Annons

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 34, och maken Michael Teanne blev föräldrar bara 9 månader efter bröllopet. Dottern Luna Belle föddes i september 2017.

View this post on Instagram

Could not be happier with my little family ✨ @lunabelletheanne @mtseminal ✨ #borabora

A post shared by Elena Belle (@officialelenabelle) on

Hennes förlossning var allt annat än simpel och tog hela 48 timmar. En hel del komplikationer uppstod och förlossningen slutade med ett akut kejsarsnitt.

– Hon vägde 4,2 kilo. Jag är en tjej på 45 kilo. Efter hela spektaklet sa min läkare att hon aldrig i hela sitt liv trott att jag skulle få en så stor bebis. Hon sa ”det hade inte funnits en chans att du skulle kunnat föda det här barnet vaginalt. Tack gode gud att vi inte prövade det”, berättade hon i Hollywoodpodden.

Nu verkar Elena Belle gå i barntankar igen och på Instagram har hon delat med sig av en bild tillsammans med dottern och texten:

”Mamma och dotter. Tycker ni att vi borde skaffa en flicka till?”.

View this post on Instagram

Mother and daughter 💕 Do you guys think we should have another girl?

A post shared by Elena Belle (@officialelenabelle) on

Kritiska kommentarer

Kommentarsfältet har fyllts med kritiska kommentarer om varför hon inte ska föda barnet själv och hur hon kan tro att man får välja kön själv.

Det är en bebis du får oavsett och då älskar man den”, skriver en.

”En kille vore väl minst lika skoj?”

”En annan flicka.. Ett annat barn menade du haha? Man kan ju inte bestämma kön”, skriver en annan.

”Gör man abort om det är fel kön? Förstår inte riktigt”, frågar en följare varpå Elena Belle svarar:

”Nej självklart inte, vi kommer förmodligen ha en surrogat eftersom det är riskfyllt för mig att bli gravid igen och då får man välja kön på barnet”, svara Elena Belle.

Folk är även kritiska till varför hon inte ska bära barnet själv.

”Aldrig fattat de där med surrogat. Man vill väl bära sitt egna barn o föda själv? Även om det är med planerad snitt. Man får mamma/barnbandet genom o bära sitt barn en hel graviditet”, skriver en följare.

Elena svarar även på denna kommentar och berättar om riskerna med att bära barnet själv.

”Jag hade sjuka komplikationer och riskerar min hälsa och kanske barnet om jag bär igen.”, skriver Elena och fortsätter: ”Jag har varit ganska öppen om mina komplikationer från dag ett. Både jag och min bebis var i stor fara under förlossning som slutade i akut kejsarsnitt. Efter förlossning fick jag genomgå en annan operation för att sy ihop min diastrasis recti och en stor hernia jag fått eftersom min bebis var stor och jag väldigt liten.
Läkaren har sagt att jag kan bli gravid men att jag kommer att få gå igenom samma procedur igen och de rekommenderar inte det. Varför sitta och trycka ner kvinnor på det här sättet?”

Dela på Facebook
Annons