Tips

Hon häller munskölj över fötterna – resultatet lämnar oss chockade!

Annons
av extraextra
25 januari, 2019
Annons

Du använder förmodligen bara munskölj till just munnen. Men visste du att produkter som Listerine kan användas på många bra sätt!

Förutom att få bort bakterier i munnen är munskölj även bra till dessa olika användningsområden:

Annons

Minska kroppslukt
Har din deodorant tagit slut? Inga problem! Doppa en bomullstuss i lite munskölj och badda sedan i armhålorna. Den dåliga svettlukt är som bortblåst.

Luftfräschare
Det kan låta som slöseri att hälla munskölj i toan, men det rengör toaletten ganska bra samtidigt som det ger en frisk doft i rummet. Även bakterier och svampar kan övervinnas på detta sätt.

I kampen mot myggbett
Om du någonsin får ett myggbett eller andra små bett, kan Listerine lindra klådan. Detta hjälper till att stoppa dig från att klia sönder huden och det omgivande området desinficeras.

Motverka mjäll
Överraskande nog, så är munvatten en rekommenderad metod för att bli av med mjäll. Blanda ut munskölj med vatten och gnugga in i hårbotten. Tvätta sedan noga bort det.

Eliminera nagelsvamp
Munskölj är ett bra sätt att bekämpa nagelsvamp. Fyll en skål med Listerine och vatten, njut sedan av ett fotbad i 30 minuter. 

Tandborsten

För att fräscha upp din tandborsta och bli av med alla bakterier den har dragit på sig, lägg den då i ett glas med Listerine över natten. Bakterier har ingen chans att överleva.

Mot soplukt

Du har till och med nytta av att kasta munskölj i papperskorgen. Häll några droppar på en bit papper och placera den i botten av papperskorgen. På detta sätt kommer skräplukten att reduceras.

Se hur du gör ett fotbad med Listerine i klippet nedan:

Visst var det smarta tips? Glöm inte att dela detta med dina vänner!

Dela på Facebook
Annons