OJ

Hon har lagt över 2 miljoner kronor på större bröst, rumpa och vagina – kommer inte sluta: ”Vill göra mer”

Annons
av extraextra
2 november, 2019
Annons

Alla människor föds med olika egenskaper som är helt unika för just oss själva.

Vissa har små näsor medans andra har stora, andra kanske har en mindre mun medans andra har en större, och så vidare.

Annons

Det finns dock de människor som aldrig riktigt blir nöjda med sitt utseende, som 32-åriga Star Delguidice, skriver Unilad.

Star Delguidice är 32 år och hon spenderar varje månad runt 150 pund, vilket motsvarar cirka 1 800 svenska kronor, på ansiktsbehandlingar. Hon lägger även 30 000 pund, motsvarande 375 000 svenska kronor på fillers i läpparna. Sammanlagt har hon lagt runt 200 000 pund, motsvarande cirka 2 500 000 svenska kronor på att förändra sin kropp.

Bildkälla: Youtube

”Älskar den plastiga Barbie-känslan”

Rumpan, läpparna, näsan, käken, pannan, ögonbrynen, ögonfransarna, bröst vårtorna, brösten och vaginan. Det är inte många kroppsdelar som Star inte har opererat. Dock är 32-åringen inte nöjd ännu.

– Vissa tycker säkert jag är galen men jag fullkomligt älskar den här plastiga Barbie-känslan. Folk stirrar mycket men det gör mig ingenting. Jag är stolt över hur jag ser ut och jag kommer aldrig att sluta, det är en del av den jag är, säger Star till Unilad.

Bildkälla: Youtube

Vill ha den ”perfekta vaginan”

Star har genomgått två underlivsoperationer och i december kommer hon genomföra vagina-ingrepp nummer tre. Hennes mål är att få en ”Barbie-vagina” som ser ung ut. För att göra denna typ av operation krävs det att Star reser till en specialklinik i Turkiet, som är den enda kliniken i världen som utför denna typ av ingrepp.

– Operationen kommer att ge mig den perfekta vaginan, precis som Barbie, säger Star till Unilad.

Bildkälla: Youtube

Här nedanför finns det några klipp Där Star pratar om som besatthet av plastikkirurgi.

Dela på Facebook
Annons