OJ

Hon tillåter sin pojkvän att ligga med sin väninna – reaktionen efteråt är oslagbar!

Annons
av extraextra
13 februari, 2020
Annons

Många par ser den intima delen i förhållandet som bara något man gör med varandra.

Dock gillar vissa par att byta partners eller varför inte ha en trekant.

Annons

Men när man frågar människor som är tillsammans med någon vad de anser är viktigast i ett förhållande så är det tillit och att man är trogen. Otrohet är det ingen som vill uppleva.

Men vad skulle hända om du fick tillåtelse av din partner, att vara med en annan samtidigt som du är i en relation? Det var precis det som det här paret ville prova. Tjejen i paret lät därför sin pojkvän ha sex med hennes väninna – och den reaktion som uppstår efteråt är oslagbar.

De flesta skulle förmodligen inte få för sig att göra något liknande, men om erbjudandet hade uppstått så hade säkerligen många haft svårt för att tacka nej. Enligt de som har testat så går det att krydda till sexlivet genom att bjuda in en till i sänghalmen.

Om detta stämmer eller inte lämnar vi osagt. En sak som är viktigt om man får för sig att prova detta är att man har en bra kommunikation med sin partner och bara gör sådant som båda är överens om.

Den här flickvännen lät alltså sin pojkvän ha sex med sin bästa kompis och anledningen till det är kanske en aning speciell.

Att mysa tre stycken tillsammans i sänghalmen är någonting vissa tycker är väldigt spännande medan det är helt otänkbart för andra.

Den här tjejen bjöd in sin bästa kompis till sänghalmen för att mysa tillsammans med sin pojkvän. Hade du kunnat tänka dig göra samma som den här tjejen gjorde? Eller vill du att det bara ska vara du och din älskling när det är dags för att mysa?

Se vad som hände i videoklippet här nedan. Glöm inte bort att dela detta vidare med dina vänner.

Se klippet här:

Dela på Facebook
Annons