WOW

Hunden ramlade ner från tredje våningen – Adrians insats räddade vovvens liv

Annons
av extraextra
8 november, 2019
Annons

Det kunde ha slutat i tragedi om inte Adrian Arya Shafaei bestämde sig för att göra en hjälteinsats.

Efter att han såg en hund som satt fast i ett fönster.

Annons

Tack vare Adrians modiga insats kunde hunden räddas från ett högt fall som kunnat kosta hunden livet.

– Jag är otroligt tacksam att jag var på rätt plats vid rätt tidpunkt när olyckan skedde och kunde bidra med min kraft och energi för att behålla denna hund vid liv, säger Adrian till Newsner.

Medans Adrian var ute på lunch fick han se det ovanliga. En hund som hade fastnat i ett fönster på tredje våningen, som såg ut att ramla när som helst.

– Jag var 100 procent bestämd att jag skulle rädda hundens liv, det fanns inget annat som kunde stoppa mig, min fokus var endast på hunden och vi lyckades.

Bildkälla: Privat

Adrian skyndade sig för att hämta filtar från sin arbetsplats och sprang ner till höghuset där hunden var. Någon sekund senare ramlade hunden ner och Adrian kunde ta emot den. Hunden blev helt chockad efter fallet och sprang iväg, men kunde senare förenas med sin ägare igen – oskadd.

– Jag är så glad att jag och mina kollegor och byggarbetarna kunde rädda denna fina hunds liv och kunna se henne och klappa henne efter incidenten och även dagen efter. Det var verkligen en teamwork, säger Adrian till Newsner.

Dela på Facebook
Annons