Djur

Hunden tröttnar på att husse är för länge i affären – då gör han något som får oss att skratta rakt ut!

Annons
av extraextra
11 maj, 2020
Annons

Boxern Wally har ingen tid för nonsens. Han har lärt sig att använda biltutan när han är less på att vänta på husse.

Se videon längre ned i artikeln.

Annons

Vi har alla varit i en liknande situation när vi var små. Tiden innan smarta telefoner fanns. Mamma eller pappa är inne och handlar för länge i affären.

Du sitter kvar i bilen och stirrar ut på den stora parkeringen som är full av bilar.

WALLY HAR INGEN TID FÖR NONSENS

Wally. Så heter den otåliga boxern i videon. Han har ingen tid för nonsens.

Han har lärt sig att använda bilens tuta när han är trött på att vänta på sin husse.

Ägaren, 32-åriga Taylor Fust, förklarar situationen så här:

”Så fort jag hörde tutan så visste jag att det var Wally. Han lärde sig att tuta för ungefär sex månader sedan och nu gör han det så fort han vill ha min uppmärksamhet. Jag kunde inte ta det seriöst när jag såg att han tittade på mig från sidan när jag kom upp till fönsterrutan. Han slutade inte ens tuta förrän jag hade öppnat bildörren.”

BOXERN SOM OCKSÅ KAN ÖPPNA DÖRRAR

Klippet blev snabbt viralt på Facebook och hade delats flera gånger, skriver UniLad. Taylor Fust tillägger:

”Wally är verkligen inte blyg för att använda tutan för att få uppmärksamhet. Han bryr sig inte om vi är utanför en mataffär eller om det är mitt barns skola. Han kan andra roliga tricks också, som att öppna dörrar.”

Se klippet här under:

Dela på Facebook
Annons