Skoj

Idag är det mannens dag

av extraextra
14 mars, 2019
Annons

Idag är det mannens dag – Biff och Blowjob-dagen!

Förhoppningsvis blev du som kvinna uppvaktad den 8 mars då det var den Internationella Kvinnodagen. Idag är det kvinnornas tur att uppvakta sina män.

Annons

Under åren tillkommer mer och mer speciella dagar, och en som har ett minst sagt speciellt namn är just denna dag – nämligen ”biff och blowjob-dagen”.

Dagens koncept är väldigt enkelt: kort, blomster och andra gåvor är helt förbjudna. Men däremot uppskattas det att få en god biff och gärna en blowjob.

Den officiella ”Steak and BJ Day” uppmärksammades på Facebook under 2010. I dag har mansdagen 115 000 följare på sin Facebook-sida, en sida där man också kan köpa produkter dagen till ära.

Men dagen handlar inte bara om oralsex och biff. Den här dagen är även till för att samla in pengar i kampen mot bröstcancer. Evenemangets donationer går till Coppafeel, vilket är en välgörenhet skapad för att öka medvetenhet om bröstcancer, att bekämpa cancer och att rädda liv på de 1,7 miljoner kvinnor som diagnostiseras med bröstcancer varje år, enligt hemsidan.

Dela på Facebook
Annons