Nöje

Ilskan i Farmen – efter avgörande beslutet

Annons
av extraextra
14 januari, 2020
Annons

Årets säsong av Farmen är i fullgång och det brukar även innebära en hel del drama.

I måndagens avsnitt ställdes en av deltagarna inför ett svårt val vilket fick en deltagarna att bli riktigt irriterad.

Annons

Nu har vi redan kommit en bit in i årets säsong av Farmen och det innebär även i vanlig ordning en del drama och intriger.

Programmet innehåller en hel del svårigheter – man ska leva med främlingar, klara tuffa arbetsuppgifter och dessutom är det väldigt ont om mat – så därför är det inte så konstigt att det blir en del tjafs och heta diskussioner.

Paolo Roberto Bildkälla: TV4

Torpet

Förra veckan skickades de första två deltagarna till sidoprogrammet ”Torpet” där de fortsätter tävla om en chans att komma tillbaka till Farmen för att vinna tävlingen.

De första två deltagarna att skickas till Torpet var Mergim Qoqaj och Sussi Olssen, som båda förlorade en varsin duell.

Tuffa valet

I måndagens avsnitt ställdes storbonden Momma Merzi inför ett tufft val. Han hade som uppgift att bestämma vilka två personer som skulle skickas till Torpet för att göra Mergim och Sussi sällskap, men beslutet togs inte emot bra.

Simon Axelsson var den första som blev vald till torpare – och där var det minst sagt sura miner.

– Simon, hur känns det?, frågar programledare Paolo Roberto.

– Fittigt… det känns jävligt fegt om jag ska vara ärlig. Han säger att jag är ett stort hot men det är jag inte, för de största hoten vågar han inte ta, svarar Simon.

Simon Axelsson Bildkälla: TV4

Den andre som blev vald till torpare var Madeleine Svedelius, men inte för att hon var något hot, hon ville nämligen skickas dit.

– Jag känner att det här blir en utmaning för mig. Jag har inte hittat min plats här ännu. Men det tror jag att jag kommer att göra på torpet, sa hon.

Dela på Facebook
Annons