WOW

Ingen ville anställa hemlösa mannen – nu är han en rik entreprenör som bara anställer hemlösa

Annons
av extraextra
30 november, 2019
Annons

Drew Goodall blev hemlös efter han förlorade sitt jobb som skådespelare.

Nu har han gått emot alla odds och blivit rik företagsägare – men med en liten twist i företaget.

Annons

Vem som helst kan bli hemlös och därför är det viktigt att inte döma de som har det svårt och kanske inte har resurserna för att göra något åt det.

Drew är ett äkta exempel på det.

Han berättar själv att han brukade se hemlösa som ”en annan sort” och tänkte att det aldrig skulle hända honom. Men sen förlorade Drew jobbet och utan någon inkomst dröjde det inte länge förrän han miste sitt hem.

Efter han var på gatan ett tag gav en trevlig person honom ett tips. Han sa att Drew kunde börja putsa skor och tjäna pengar på det. Vilket blev starten för Drews tvärvändning.

Han började putsa skor i London, började håva in pengar och kunde snart flytta in i en bostad igen. Men förutom att det fick honom från gatan så fick han motivationen och en idé att göra om detta till ett företag.

Så han fick idén för det numera vinstdrivande företaget: Sunshine Shoeshine.

Drews egna företag hade flera anställda med en sak gemensamt. De var antingen hemlösa eller hade en funktionsnedsättning.

Han gav dessa personer en andra chans i livet, vilket många andra arbetsgivare inte gör. Drew påpekar hur viktigt det är att kunna öppna ögonen och låta fördomarna bli motbevisade.

Här nedanför finns ett inspirerande inslag om Drew och hans företag

Dela på Facebook
Annons