Nöje

Jenny Alversjös besked om Nyhetsmorgon – då kommer hon tillbaka

Annons
av extraextra
3 december, 2019
Annons

Nu har det gått över en månad sen programledaren Jenny Alversjö drabbades av en stroke.

Nu berättar hon när hon kommer tillbaka till tv-rutan.

Annons

För en månad sedan drabbades av Nyhetsmorgon-programledaren Jenny Alversjö, 45, av en stroke. Det var på Instagram som hon först berättade om den läskiga händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny då.

Efter en tid på sjukhus fick Jenny äntligen komma hem igen och i ett inlägg på Instagram tackade hon sina följare, vänner och kollegor för allt stöd hon fått.

”Vill tacka för det enormt fina stöd och alla hälsningar ni skickat. Tusentals kommentarer. Ofattbart. Tack med hela mitt hjärta. Och tack Nyhetsmorgon för fina blommor”, skrev hon då.

View this post on Instagram

På benen igen. På dagen fyra veckor efter den där söndagen jag aldrig kommer glömma en minut av. Jag mår mycket bättre. TACK alla ni tusentals som skickat kärlek, stöd och delat med er av egna erfarenheter. Betyder allt. Önskar jag kunde dela den uppslutningen med alla andra som drabbas.❤️

A post shared by Jenny Alversjö (@jennyalversjo) on

Jenny Alversjös besked om Nyhetsmorgon

Efter stroken har Jenny vilat upp sig hemma och idag mår hon mycket bättre.

– Jag har tagit det väldigt, väldigt lugnt och jag tar det fortfarande lugnt och tar en dag i taget. Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan, säger hon till Hänt.

Hon kommer även med ett besked om när hon kommer tillbaka till studion.

– Vi får se. Jag kommer nog att vara hemma året ut i alla fall, så är jag nog tillbaka sen när vi drar igång igen.

Och det är många som längtar efter att få se henne i tv-rutan igen.

– Jag blir så glad, det är så många som hör av sig sig, säger hon.

Dela på Facebook
Annons