Nöje

Jenny Strömstedts förvandling i Nyhetsmorgon

Annons
av extraextra
2 december, 2019
Annons

I lördagens avsnitt av Nyhetsmorgon la flera tittare märke till att programledaren Jenny Strömstedt såg annorlunda ut.

Nu hyllas hon för förvandlingen.

Annons

Just nu har tv-profilen Jenny Strömstedt, 47, många bollar i luften. Vi får se henne som programledare i TV4:s Nyhetsmorgon ett par dagar i veckan och varje tisdag får vi se henne i Brottsjournalen tillsammans med kriminologen Leif GW Persson, 74.

Under hösten har hon även spelat in nya avsnitt till serien Tillsammans med Strömstedts, som hon har ihop med maken Niklas Strömstedt, 61.

De senaste månaderna har Nyhetsmorgon-tittarna fått se mindre av Jenny och tidigare i höst berättade hon anledningen bakom frånvaron.

– Jag har valt att gå in och göra de här lördagarna och då lägger man ner mer tid på det redaktionella arbetet och sådär. Så jag jobbar ju lika mycket. Men det går ju så himla bra för Nyhetsmorgon, vi har slagit tittarrekord på helgerna, så det är jättekul!, sa hon då.

TV4-tittarna hyllar Jenny

I lördags var Jenny Strömstedt tillbaka i Nyhetsmorgon och gästades av bland andra Dominika Peczynski och Anders Borg samt komikern Johanna Nordström.

Innan sändningen publicerade TV4 en bild av programledaren på Instagram och flera reagerade på att Jenny såg annorlunda ut. I vanliga fall får vi se Jennys blonda svall hänga fritt, men denna gång testade hon något nytt – och det gick verkligen hem hos tittarna.

”Snygg i håret och fin klänning”, skriver en person.

”Va fin du är i den frisyren”, skriver en annan.

”Oj, så fin du är idag, Jenny!!!”, skriver en tredje.

”Du e alltid så fin och glad, men idag hajkade jag till på frisyren – görfint!”, fortsätter en fjärde.

Jenny Strömstedts tidigare utseendeförvandling

Men det var inte första gången hennes utseendeförvandling hyllats av tittarna. Efter sommaruppehållet kom Jenny tillbaka med ett markant kortare hår, något som tittarna verkligen gillade.

”Jenny, din nya frisyr är underbar. Du klär verkligen i den”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

På Kristallengalan berättade hon mer om anledningen bakom det kapade håret.

– Jag ville göra om lite för att det var lite slitet, så blev det som det blev, sa hon när Hänt träffade henne på Kristallengalan och fortsatte:

Dela på Facebook
Annons