OJ

Joan, ursinnig efter detaljen på kafénotan på Mallorca – Nu sprids hans inlägg som en löpeld på nätet

Annons
av extraextra
7 december, 2018
Annons

Hur mycket tycker du det är rimligt att betala för en läsk?

När Joan Planes besökte en bar i Palma, fick han en chock när hans nota kom in.

Joan publicerade därefter sin nota på Facebook och inlägget har nu delats över 500 gånger.

Annons

Eloisa Tapas & Copas bar i Palma har fått uppmärksamhet i medier när en gäst uppmärksammade att denne fick betala 150 kronor för ett glas juice.

Nu har dom gjort det igen.

Nu var det Palmabon Joan Planes tur att få sig en rejäl chock när han såg sin nota efter besöket på Eloisa Tapas & Copas. Han, tillsammans med sitt sällskap, hade beställt fyra stycken Coca-Cola, två öl och två tapas. Prislappen landade på 54 euro, vilket motsvarar cirka 550 kronor.


Joan la sedan ut en bild på sin nota på Facebook där man kan se vad varje läsk och öl kostade. 6,5 euro styck, vilket motsvarar ungefär 66 kronor, en tapasrätt kostade 7,5 euro, cirka 76 kronor.

”Det finns restauranger som inte bör besökas igen då de har sjuka priser”, skriver Joan Planes i sitt inlägg på Facebook där han uppmanar sina följare att dela inlägget om de också anser att det var en saftig summa för läsk och öl.

Inte första gången

Baren har fått uppmärksamhet tidigare i sociala medier. Efter att gästen som fick betala 150 kronor för en juice publicerade sitt kvitto på sociala medier, kom det in massvis med svar med liknande priser och upplevelser på samma bar.

En gäst fick betala 95 kronor för en kopp kaffe. Dessa personer rapporterade om höga priser och dålig service. 78 % av kommentarerna på Tripadvisor om baren är negativa och de flesta klagar på ställets dyra priser.

Dela på Facebook
Annons