Nöje

Joe Exotics vädjan från fängelset – ber kändisarna om hjälp

Annons
av extraextra
10 juni, 2020
Annons

Joe Exotic tror att han kommer att dö i fängelset. Nu ber ”Tiger king”-stjärnan om hjälp från Donald Trump, Cardi B och Kim Kardashian.

”Jag kommer att vara död inom 2–3 månader”, skriver han i ett brev som TMZ tagit del av.

Annons

”Tiger king”-stjärnan Joe “Exotic” Maldonado-Passage, 57, avtjänar ett 22 år långt fängelsestraff för att ha betalat en man att mörda sin fiende, djurrättsaktivisten Carole Baskin, 58. Han dömdes även för flera brott mot djurrättslagar.

”Min själ är död”

I ett nyskrivet brev på tre sidor, som finns att läsa i sin helhet på TMZ, adresserat till sina ”supportrar, fans och nära och kära”, ber han USA:s president Donald Trump att befria honom nu när ”pandemin är över”. Vad som har fått honom att tro att pandemin är över framkommer inte i brevet.

”Min själ är död, jag kämpar varje dag för att hålla fast vid det lilla hoppet jag har kvar, de håller mig inlåst 24/7 utan telefon, mejl eller fängelsematsalen, och ni kommer aldrig att förstå den psykiska misshandel det innebär för en person”, skriver han.

”Som att ha dömts till döden”

Han skriver också att han inte ens vet om han är gift längre, då alla skickar honom bilder på hur kul hans make Dillon Passage har utan honom. Han ber i brevet att folk ska sluta skicka honom sådana saker för att han mår så dåligt av det.

Joe Exotic skriver att man inte får glömma att han har bevis på hur ”åklagare och agenter ljög under ed” under hans rättegång och att han inte får medicinerna och läkarvården han behöver för sina hälsoproblem.

”Jag går ner i vikt, sår läker inte och jag kommer att vara död inom 2–3 månader. Det är som om jag har dömts till döden. De har slutat med all min medicin förutom en, det här stället är helvetet på jorden”.

Vädjar till Kim Kardashian

I slutet av brevet ber han även om hjälp från rapparen Cardi B och realitystjärnan och entreprenören Kim Kardashian, som är juriststudent och tidigare hjälpt till att få fångar benådade.

”Snälla damer, jag har inte gjort något fel”, skriver han.

Dela på Facebook
Annons