Allmänt

Josephine sålde skor på Blocket – då fick hon det här äckliga svaret tillbaka

Annons
av extraextra
24 mars, 2020
Annons

Josephine, 21, skulle sälja sina skor på blocket när hon fick ett svar som gjorde henne väldigt äcklad.

Många har sålt något på Blocket som man inte längre behöver eller vill ha längre.

Annons

Men när 21-åriga Josephine skulle sälja sina skor fick hon ett oväntat och äckligt svar tillbaka.

– Jag fick ett sms där någon frågade om jag kunde skicka en bild på skorna när jag hade de på mig. Jag berättade att de var sålda när personen smsade igen och frågade om jag hade mycket skor som var använda. Jag visste inte riktigt vad personen menade men fick som svar tillbaka att personen hade skofetish, säger Josephine till Nyheter24.

Hon bestämde sig för att kolla upp numret, som visade sig tillhöra en 41-åring man.

– Trodde att han skämtade först men efter att jag hade kollat upp numret blev jag äcklad eftersom han frågade om en bild när de satt på.

Josephine menar att det inte är ovanligt att folk ber om bilder där man har på sig ett plagg eller vad det nu kan vara som man säger. Men hon rekommenderar att man kollar upp personen man pratar med först.

– Det är ju både komiska och tragiskt faktiskt.

Dela på Facebook
Annons