Mat

Kakan kommer få dina gäster att be om mer – en titt på innehållet så förstår du varför

Annons
av extraextra
5 mars, 2020
Annons

Här är receptet för alla toscaälskare!

Denna kaka kommer ta såväl dig som hela familjen med storm. Den är inte bara vacker att kolla på, den är även himmelskt god!

Annons

Detta recept på toscakaka hittade jag först på Niiinis Kitchenlife.

VANILJKRÄMSFYLLD TOSCAKAKA I LÅNGPANNA

Ingredienser:

Vaniljkräm:

Kokostosca:

Gör såhär:

1) Sätt ugnen på 200 grader. Vispa samman vaniljkrämen och ställ den kallt.

2) Vispa samman rumsvarmt smör och socker. Knäck i ett ägg i taget och vispa mellan varje.

3) Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver. Häll ned det i smeten och vänd om det ordentligt med slickepott. Ta fram vaniljkrämen och blanda i den i smeten.

4) Klä en långpanna (ca 25×35 cm) med bakplåtspapper. Bred ut smeten i den. Grädda ca 25 min (nedre delen).

5) Kokostosca: Blanda alla ingredienser i en kastrull, låt koka på medelvärme i ca 10 min. Rör om nästan hela tiden.

6) Ta ut kakan från ugnen och bred på kokostoscan. Ställ i ugnen i ytterligare 10-15 min tills toscan fått fin färg. Ät och njut!

Dela på Facebook
Annons