OJ

Kat kallar sin pojkvän ”husse” och lever som en katt – äter ur skål och jamar

Annons
av extraextra
1 november, 2019
Annons

Kat Lyons, 31, har sedan tonåring identifierat sig som en katt.

Men hon var rädd för att visa sitt riktiga ”jag”, men efter ha hittat ett ”hem” där likasinnade kvinnor bor har Kat vågat bli en katt på heltid.

Annons

När Kat Lyons gick i high school insåg hon att hon ville leva som en katt redan då. Detta är inte riktigt enkelt i en skolmiljö där man helst inte vill sticka ut.

– Jag hade på mig mina kattöron, men blev väldigt mobbad för att jag var så nördig. Så jag vågade inte leva ut på riktigt, säger Kat till Daily Mail.

Lever som en katt – med en husse

När Kat kom i kontakt med Cat Girl Manor, ett hus där kvinnor får leva som katter fritt där de också anordnar BDSM-inspirerade rollspel, hittade hon en plats där hon fick leva som sig själv.

📸Tim Overhultz

Publicerat av Kat Rose Lyons Söndag 14 juli 2019

– Jag har alltid varit annorlunda och känt mig som en katt. Så när jag såg andra tjejer som levde som katter kändes det mer bekvämt att göra det själv, säger Kat till Daily Mail.

Tidigare i januari i år på ett event träffade Kat 52-årige Robrecht Berg, och de blev snabbt förälskade. Robrecht är ”husse” till Kat sedan dess.

📸Chiseled Light PhotographyRobrecht BergEars and tail by Dave Mate

Publicerat av Kat Rose Lyons Fredag 7 juni 2019

Jamar och äter ur skål

Att vara husse till Kat innebär att Robrecht tar hand om henne.

– När jag får vara en katt blir jag lycklig. När jag var yngre fick jag låtsas vara normal men nu får jag klättra, äta ur en skål, jama, ha halsband och kattöron om jag vill, säger Kat till Daily Mail.

Robrecht Berg📷Chiseled Light Photography

Publicerat av Kat Rose Lyons Fredag 4 oktober 2019

Alla är dock inte lika bekväma med Kats nya livsstil.

– Min familj har inte accepterat min livsstil och vill inte veta något om hur jag lever. Det är tufft men jag kommer att leva mitt liv oavsett vad andra tycker och tänker, säger Kat till Daily Mail.

Master says I'm a bad kittenRobrecht Berg📸 Photowink

Publicerat av Kat Rose Lyons Tisdag 7 maj 2019

Dela på Facebook
Annons