Nöje

Kristin Kaspersens avslöjande om relationen till Calle

Annons
av extraextra
2 maj, 2019
Annons

Kristin Kaspersen och danspartnern Calle Sterner har verkligen hittat varandra under tiden i Let’s Dance.

Nu berättar Kristin om känslorna för sin danspartner.

Annons

View this post on Instagram

Vill bara tacka alla ni som röstade på oss i fredags. Så oerhört tacksam vi får dansa vidare. Jag lever min dröm. TACK! Och tack bästa @callesterner för du står kvar och envist fortsätter nöta när jag inte fattar nåt. Du får mig att tro på mig själv och våga anta alla utmaningar. Det är en lycka att spendera så många timmar med dig och du är världens bästa lärare, underbar vän och en enorm glädjespridare. Nu är vi redan på väg in i nästa dans och jag älskar varje steg jag får ta även när det är ASSVÅRT men alltid lika GALET ROLIGT! #kristinochcalle #letsdancese @tv4letsdance Pic by @annikaberglundphoto

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Redan sedan starten av årets Let’s Dance har Kristin Kaspersen, 49, och hennes danspartner Calle Sterner, 30, varit storfavoriter av både jury och tv-tittare.

Tillsammans har de bjudit på en ordentlig show vecka efter vecka. Förutom att de har hittat ett bra samspel i dansen så har de även kommit varandra nära på ett privat plan.

View this post on Instagram

Torrep igår inför bildproducent, producent och scripta. Idag nöta Det sista … imorgon gäller det. Vi ska göra allt för att leverera den bästa ChaCha vi kan. Ska nog få @callesterner att le också. Och jag ska vara lika fokuserad som han… men fortfarande ett leende. För det är precis så det är, Calle och hela gänget runt Lets Dance får mig att le varje dag. @tv4letsdance #kristinochcalle

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

Hyllar Calle på hans födelsedag

I samband med Calles födelsedag väljer Kristin att hylla honom och berättar hur deras relation har utvecklats under dessa veckor.

”Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor”‚ skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

View this post on Instagram

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA CALLE!🎉🍾 Idag fyller han 30 år! Jag är så innerligt tacksam över att jag fick bli hans danspartner. Calle är en fantastisk dansare och lärare. Och under den här tiden har han inte bara hjälpt mig med dansen, han lyfter mig när jag inte vågar, han får mig att våga dansa själv, han jublar när jag gör framsteg, är sjukt bestämd när han ser jag kan mer, han har ett enormt tålamod och en underbart sjuk humor. Men viktigast av allt, ett stort hjärta. Även om jag inte fattar ibland får han mig att förstå att jag kan, han håller om mig när jag är skör och han envisas med att jag ska våga när jag fegar. Och om jag gör tokmycket fel står han där och visar jag behöver inte klara det själv, vi gör det tillsammans. Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du! ❤️ Jag har den bästa danspartnern jag kunde önska mig. Deefattat!!! @callesterner @photographerkarintornblom

A post shared by kaspersen (@kaspersen) on

”Så mycket mer än..”

Hon fortsätter berätta att om deras relation och hur de är mer än bara danspartners i Let’s Dance.

”Du är så mycket mer är en danspartner och lärare. Du är en vän jag uppskattar mer än ord kan beskriva. Tack för att du tror på mig, tack för att du inte ger upp, tack för att du får mig att skratta.Tack för att du är du!”, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

Dela på Facebook
Annons