Allmänt

Kunder berättar: Det här är det sjukaste vi hittat i McDonald”s-mat

Annons
av extraextra
6 mars, 2020
Annons

Insekter, snusprillor och fjädrar – ja, det har hittats en del obehagliga saker i maten på snabbmatsrestauranger genom åren.

Att personer har hittat saker i mat som absolut inte ska vara där är tyvärr inget nytt. Men vad har kunder på snabbmatsrestauranger som McDonald’s, Burger King och andra ställen hittat?

Annons

1. ”Råtthuvud”

Rosemary Thomas var och åt på Popeyes i Harlem var och åt på Popeyes i Harlem för ett par år sedan och fick en mindre trevlig present i maten. Efter besöket publicerade hon en bild och menade att hon hade hittat ett råtthuvud i den friterade kycklingen.

2. En insekt

Förra året stannade Sanna till i Linköping för att äta på McDonald’s. I maten gjorde hon en riktigt obehaglig upptäckt. Hon hittade en insekt i salladen.

– Jag fick panik och spottade ut allting. Det var jättevidrigt. Jag satt och skakade efteråt och tyckte att det var riktigt obehagligt, sa hon.

3. Snus

Förra året besökte Lina McDonald’s i Norrköping och även hon hittade en otrevlig överraskning i barnens Happy Meal, för där låg det nämligen en fuktig snusprilla.

– Ja, vi kom hem och upptäckte att det låg snus i maten. Då ringde vi direkt till McDonald’s, sa Lina.

4. ”En fjäder”

Celeste Sperry från Cleveland i USA hittade en liten fjäder i en av kycklingbitarna från McDonald’s, något som hon skrev ett inlägg på Facebook om vid tillfället.

5. ”Ett huvud”

Hennie åt på Sunset Boulevard i danska Vejle förra året och gjorde en riktigt otrevlig upptäckt.

– Jag tittade ner i min burgare och då såg jag att det var ett stort huvud precis där. Det var riktigt otäckt, och jag var precis på väg att ta en tugga av hamburgaren, sa hon till Metroxpress då.

Dela på Facebook
Annons