Hemsk

Kvinna hittad avliden hos sin pojkvän

Annons
av extraextra
20 februari, 2020
Annons

En amerikansk man står åtalad för att ha mördat sin flickvän.

Själv påstår han dock att hon blev kvävd av misstag, medan hon gav honom oralsex.

Annons

Det är i Florida, USA, som Richard Henry Patterson, 65, står åtalad för att ha kvävt sin flickvän, Francisca Marguinez, till döds. Men i rätten har mannen förklarat att det hela är ett missförstånd.

Den 65-årige Patterson har bekräftat att Francisca Marguinez dog av kvävning, men hävdar samtidigt att hon blev kvävd medan hon gav honom oralsex. Det skriver brittiska Metro.

I rätten har Richard Henry Patterson nämligen förklarat att han är utrustad med en mycket stor penis och att det var den, som fastnade i flickvännens hals och kvävde henne.

Dessutom har Richard Henry Pattersons advokat, Ken Padowitz, bett om juryns tillåtelse för att hans klient ska få visa sin kolossala lem för juryn, så de själva kan få se.

Försvarsadvokaten har betonat att en sådan uppvisning är ’viktig’ för att juryn ska förstå Richard Henry Pattersons påstående.

Skulle jurymedlemmarna tacka nej till den särskiljande presentationen av den påstådda jätte-penisen, så överväger Ken Padowitz att få en avgjutning gjord av sin klients snopp, som sedan kan presenteras i domstolen.

Francisca Marguinezs död ägde rum i oktober 2015, efter att paret hade varit tillsammans i cirka fyra månader.

I november 2015 blev Richard Henry Patterson anhållen och åtalad för mordet, och sedan dess har den – påstådda – välutrustade 65-åringen försökt att åberopa sin oskuld.

Richard Henry Patterson blev anhållen efter han smsade till sin dotter och sin vän, att ’han hade gjort något dåligt’ och att han ’var så ledsen över det’.

Han skrev också att han hade ’kvävt’ Francisca Marguinez, men har samtidigt betonat att han inte ”strypit” henne.

Dela på Facebook
Annons