Hemsk

Kvinnan tror att hon är gravid – men vid tredje undersökningen avslöjas det hemska

Annons
av extraextra
23 december, 2018
Annons

Keely Favel fick sig en väldigt otrevlig överraskning när hon började gå upp i vikt. Folk började gratulera och fråga när hon skulle föda, då kände Keely att någonting inte stod rätt till.

Hon gjorde flera graviditetstester för att utesluta att hon var gravid, skriver The Mirror.

Annons

När Keely var på jobbet en dag under 2016, svimmade hon och blev därefter genast ivägskickad för att söka läkarvård.

Läkaren förklarade att det troligen berodde på stress och skickade därmed hem Keely igen.

Hon trodde på läkarens ord tills hon en dag svimmade igen. Den här gången skyllde läkaren på hennes acnemedicin, som hon inte hade tagit på flera månader. Hon bad läkaren göra flera tester, men återigen visade dem att hon inte var gravid.

Hon blev då ivägskickad för att göra ett ultraljud.

Ultraljudsteknikern blev så chockad av upptäckten att hon var tvungen att ringa en kollega för att be om ett andra utlåtande.

Efter en akut datortomografi konstaterades det att Keely hade en enorm cysta i magen, cystan var lika stor som ett barn.

Keely skickades genast till operation där de var tvungna att lägga ett snitt som gick ända från bröstet ner till bäckenbenet. Operationen tog 5 timmar och läkarna kunde inte tro sina ögon när de plockade ut den enorma cystan som vägde hela 26 kilo.

– Jag hade glömt hur svårt det hade blivit att göra enkla saker som att köra bil eller gå upp för trapporna. Att bli av med klumpen gav mig livet tillbaka – jag kan inte tacka min kirurg nog, sa hon till brittiska BBC efter operationen.

Allting slutade väl och man kan verkligen förstå att det måste ha varit en traumatisk upplevelse för henne.

Dela på Facebook
Annons