Nöje

Laila Bagges känga till Molly Sandén – efter uppbrottet från Danny

Annons
av extraextra
30 maj, 2019
Annons

Tidigare i år bröt Molly Sandén och Danny Saucedo upp från sitt 6 år långa förhållande. 

Efter det har Molly sagt att hon inte vill prata mer om Danny vilket får Laila Bagge att höja på ögonbrynen.

Annons

Det var Molly Sandén, 26, som var den som först avslöjade att hon och Danny Saucedo, 33, hade brutit upp.

Det var när hon gästade Mix Megapol i mars som hon fick frågan om hon och Danny hade gjort slut.

– Eh… Jag festar ensam just nu… Så att säga, sa Molly Sandén då.

Hon har efter det släppt låt efter låt som handlat om uppbrottet. Men i en intervju med Elle satte Molly ned foten och sa att hon inte ville ha mer frågor om Danny.

– Jag vill inte prata för honom, han får prata för sig själv, sade hon till Elle.

LÄS MER:Mollys hårda markering – efter uppbrottet med Danny

View this post on Instagram

Hej

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

Kritiseras av radioprofilerna

Nu kritiseras radioprofilerna Laila Bagge, 46, Roger Nordin, 42, och Ola Lustig, 41, Mollys beteende.

När Molly skulle gästa Rix Morronzoo sa hon till radioprogramledarna att inte fråga något om Danny, något Laila och Roger pratat om i deras podcast Roger & Laila.

– Det blir svårt för oss att göra vårat jobb, jag vet inte vad jag ska fråga. Vill hon inte prata om sitt liv så visst, fine, men hur ska vi då prata om hennes musik som handlar om separationen och livet med Danny. Då går det ju inte att fråga henne om skivan och musiken heller, säger Laila Bagge i podden.

LÄS MER: Molly berättar: Därför tog det slut med Danny

View this post on Instagram

Nytt avsnitt av vår Pod Roger & Laila! Denna veckan berättar jag om hur jag känner en tydlig skillnad på hur man lyfter mäns meriter jämfört med kvinnors meriter. Jag kan bara prata utefter mitt eget perspektiv, men jag vet att detta tyvärr är ett vanligt fenomen för kvinnor generellt! Av egen erfarenhet, så har jag alltid behövt att bevisa mig mer än jämfört med mina manliga kollegor. Ofta har det varit så att man alltid har vetat vad mina manliga kollegor har presterat och lyfter gärna dom inom branschen samt medialt. Som kvinna får du ofta påminna om dina meriter vilket då kan uppfattas som skrytsamt (det lustiga är att det faktiskt bara är män som har klagat i dom fallen, inte kvinnor) eller blir man ifrågasatt vilket är tråkigt. Det är också synd med dom förutfattade meningar som finns om kvinnor som inte faller inom ramarna för hur man ”borde se ut” – tyvärr förekommer det många gånger fördomar att en kvinnas utseende har gett henne framgång, snarare än att det beror på hennes prestationer. Detta lyfter jag i veckans Pod då jag tycker att det är så viktigt att vi kvinnor ska vara stolta över vad vi presterar och inte förminska det. ❤️ Ni hittar podden på alla plattformar som har podcasts!

A post shared by Laila Bagge (@lailabagge) on

De menar på att Molly har gjort en hel skiva som handlar om Danny och deras uppbrott, men hon vill inte prata om honom vilket gör det svårt att även prata om musiken.

– Hon får räkna med att det kommer frågor om denna separation efter att hon gjort en hel skiva om den. Annars skulle hon aldrig ha gjort den, säger Roger Nordin.

Även Ola Lustig kritiserar Molly.

– Molly Sandén, snacka om att skjuta sig själv i foten. Du kan inte göra en skiva om en separation från en svensk känd person och sen gnälla att du får mycket frågor, det är helt orimligt, säger han.

LÄS MER:Mollys hårda markering – efter uppbrottet med Danny

LÄS MER: Molly berättar: Därför tog det slut med Danny

Dela på Facebook
Annons