Nöje

Leif ”Loket” Olsson försvann helt efter Bingolotto – det här sysslar han med i dag

Annons
av extraextra
2 maj, 2019
Annons

De allra flesta av oss minns förmodligen Leif ”Loket” Olsson från hans tid som programledare för Bingolotto.

Under åren han har kommit tillbaka och gästat programmet, men nu har vi inte sett honom på ett tag.

Annons

Nu berättar han vad han gör i dag.

Wikimedia Commons

Leif ”Loket” Olsson blev ett välkänt ansikte och gjorde succé som programledare för Bingolotto under större delen av 90-talet.

Under 2004 kom han tillbaka och gästade som programledare, men efter det har de flesta av oss knappt sett skymten av honom.

Detta sysslar han med i dag

I en intervju med GT berättar han om livet efter Bingolotto och vad han sysslar med idag.

En sak som inte har förändrats i Leifs liv är intresset för bingo. Men miljonpubliken och den sköna fåtöljen har han istället bytt ut mot en bingohall på Kungsgatan i Göteborg.

– Grejen var att idrotten tjänade pengar på det, på det viset var det viktigt. Att jag är här nu på onsdagarna är samma grej. Jag är ju pensionär, men eftersom idrotten får alla pengar så är det okej för mig, berättar han för tidningen.

Wikimedia Commons

Bingolotto har blivit konstig

Leif berättar även att han inte gillar inriktningen Bingolotto har tagit på senare år.

– Jag tror man riktar in sig på fel målgrupp om man tror att det mest är ungdomar som spelar ”Bingolotto”. Det tjatet har ju varit i alla år, jag sa direkt att vi ska ta vara på de gamla, för de är de som spelar och köper brickor. Vi körde alltid dansband också, det var viktigt. Ingen annan jävla konstig musik, utan sånt som äldre människor tycker om. Det blir bara konstigare och konstigare och allt ska vara så ungdomligt – i helvete heller säger jag. Det ska vara dansband, säger han till tidningen.

Leif berättar om hälsan

För GT berättar Leif att han har problem med ryggen och behöver därför sitta ned i bingohallen.

– Annars mår jag hyggligt för min ålder, men de här problemen har jag haft i nästan en månad nu och de har ställt till det lite för mig. Det är skumt det där, men jag hoppas att det ordnar upp sig snart, säger han till GT.

Dela på Facebook
Annons