Nöje

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar – efter 10 år tillsammans

Annons
av extraextra
19 maj, 2020
Annons

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar.

Det meddelade Magdalena på sin blogg under måndagskvällen.

Annons

Det var sent under måndagskvällen som Magdalena Graaf, 44, skrev ut beskedet på sin blogg – hon och sambon Filip Larsson separerar efter 10 år tillsammans. Paret har tillsammans sönerna Charlie och Louie. Magadalena har även sönerna Lancelot och Tristan tillsammans med fotbollsstjärnan Magnus Hedman.

”Det kan vara svårt att driva en familj och vårda kärlek när man är offentlig. Många vill skada, gotta sig och försöka förstöra vid första möjliga tillfälle. Olyckskorpar som tar varje chans att sabotera”, skriver hon på bloggen.

”10-år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap. Vi har valt att separera, fredligt och vuxet. Vi vill vara de bästa föräldrarna för våra barn. Vara nära dom, få dom att känna sig älskade och speciella!”, avslutar Magdalena.

SÅ TRÄFFADES FILIP OCH MAGDALENA

Profilerna träffades på Story hotells restaurang en sen lördagskväll för drygt tio år sedan. Filip hade just avslutat ett långt förhållande, och Magdalena hade varit singel i tre år. De började prata om livet och plötsligt insåg de att de var ganska lika, hade samma humor och värderingar, har Magdalena tidigare berättat på sin blogg.

Dela på Facebook
Annons