Nöje

Magdalena Graafs nya besked om Filip – efter separationen

Annons
av extraextra
10 juni, 2020
Annons

Magdalena Graaf och Filip Larsson verkar inte redo att gå skilda vägar riktigt än.

Nu öppnar Magdalena upp för att det kan bli tal om att de ska bli särbos.

Annons

Det var i mitten av maj som Magdalena Graaf, 44, meddelade att hon skulle separera från sambon Filip Larsson, 45. Paret, som har varit ihop i 10 år, bodde tillsammans i en 16-miljoners villa i Djursholm. Tillsammans har de sönerna Charlie och Louie.

Innan uppbrottet planerade Magdalena och Filip att gifta sig. Men relationen tog slut och bröllopet ställdes in.

”TYVÄRR lyckades vi inte. Vi förlorade varandra längst vägen. 10 år, vi föll på mållinjen. Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena i sin blogg.

FUNDERAR PÅ ATT BLI SÄRBOS

Kort därefter berättade Magdalena att hon och Filip inte bott ihop sedan i november, och förklarade att nyheten inte slog ner som en bomb för deras närmaste vänner.

Men nu tycks Magdalena och Filip börjat hitta tillbaka till varandra…

”Haha! Jag och Filip har LIIIIITE svårt att hålla fingrarna ifrån varandra…”, skriver Magdalena i sin blogg och avslöjar att de funderar på att bli särbos.

”Vi funderar på att ändra ”skilda” till särbo i kväll. Vi får se vad som händer. Det finns inget groll eller ovänskap i botten. Bara ömsesidig kärlek och respekt. Det kan bli vi igen eller inte.. vi kör två dagars betänketid. Haha. Vi älskar trots allt varandra….. och hänger ändå”, skriver Magdalena i sin blogg.

Dela på Facebook
Annons