Nöje

Malin Berghagens känslosamma ord – efter återföreningen med dottern

Annons
av extraextra
10 februari, 2020
Annons

Malin Berghagen har nu återförenats med dottern Linn Nilsson efter flera månader ifrån varandra.

Nu berättar hon om återföreningen i ett inlägg på Instagram.

Annons

Malin Berghagen, 53, har 4 barn från två olika relationer. De äldsta av hennes barn, Christofer Taylor och Love Taylor, fick hon med ex-maken Dag Taylor. De två yngre, Linn Nilsson och Isak Nilsson, fick hon ihop med ex-maken Tommy Nilsson.

Dottern Linn har varit bosatt i USA i flera månader, något som Malin Berghagen pratat om tidigare. I december var hon och hälsade på sin dotter efter 4 månader ifrån varandra. Det blev ett känslosamt möte, något hennes följare fick ta del av när on berättade om resan i podcasten Berghagen och Tess, som hon driver ihop med Tess Merkel.

– Det var helt fantastiskt. Det var inte många dagar att åka iväg, men det var absolut värt det. Värt varenda krona, och miljön jag ber om ursäkt men det här var mitt barn jag inte sett på fyra månader. Plus så är detta en tid som är väldigt känslomässig och som borde hon och jag älskar, sa hon och förklarade i samma veva att det blev en del tårar.

Återförenad med dottern

Vistelsen i New York har dock nått sitt slut, och Linn är tillbaka hemma i Sverige igen – något Malin Berghagen jublar över. I ett inlägg på Instagram skriver hon om lyckan.

Nu är hon hemma! Älskade Linn efter fem månader i New York för att plugga Business English. Försenad pga stormen i Europa möttes hon tillslut av familj och vänner som överraskade i hallen. Det blev en mysig kväll tillsammans tills jetlagd knackade på och hon tillslut kröp ner i sin säng”, skriver Malin Berghagen i inlägget och fortsätter:

Välkommen hem älskling! Du är efterlängtad.

När Linn välkommnades hem fanns även hennes syskon Christoffer och Love hemma. Moster Kristin Kaspersen var också redo att kramas.

View this post on Instagram

Nu är hon hemma! Älskade @linnbnilsson efter fem månader i New York för att plugga Business English. 👏🏻 Försenad pga stormen i Europa möttes hon tillslut av familj och vänner som överraskade i hallen. Det blev en mysig kväll tillsammans tills jetlagd knackade på och hon tillslut kröp ner i sin säng. Tack @loveangeliataylor och @christopherbtaylor för allt fixande hemma tills vi kom. Älskar er! Välkommen hem älskling! Du är efterlängtad. ♥️ Tack @kaspersen för bilder.

A post shared by Malin Berghagen (@mberghagen) on

Dela på Facebook
Annons