Nyheter

Mamma kommer till sjukhuset med stora blåmärken: Då inser läkarna vad hon har gjort med bebisen

Annons
av extraextra
10 april, 2019
Annons

Mamman Fiona Simpson gjorde allt i sin makt för att skydda sitt spädbarn när en otäck storm drog in över dem. Hade inte Fiona agerat så som hon gjorde hade förmodligen inte dottern levt idag.

Fiona Simpson publicerade sedan de otäcka bilderna på sin kropp, orsakat av stormen som drog in över henne, dottern och mormodern.

Fiona Simpson åkte bil med sin dotter och mormor genom sydöstra Queensland, Australien, när de råkade hamna i en intensiv storm.

Annons

Plötsligt började hagel stora som tennisbollar hagla ner över bilen, och orsakade kaos.

Publicerat av Fiona Simpson Torsdag 11 oktober 2018

Hon var tvungen att köra av vägen och fick skydda sitt spädbarn med sin egen kropp. Haglen var så stora att rutorna på bilen krossades, rapporterar australiensiska 9 NEWS.

De stora isbollarna slog ner hårt och trots att Fiona gjorde allt i sin makt fick dottern ändå ett hagel i huvudet. Hela familjen blev inlagda på sjukhus efter händelsen, men klarade sig trots allt bra utan livshotande skador.

Efter händelsen valde Fiona att dela med sig av händelsen på Facebook.

Så här skrev hon i sitt inlägg:

”Jag har lärt mig en läxa idag, kör ALDRIG i en hagelstorm! Vi parkerade på sidan av vägen när stormen blev för stark och hagel krossade våra rutor. Jag täckte mitt spädbarn med min kropp för att skydda henne från allvarliga skador.

Snälla, snälla var försiktiga nu under stormsäsongen.

Jag är bara tacksam för att min dotter och mormor är okej.”

Publicerat av Fiona Simpson Torsdag 11 oktober 2018

Efter att inlägget publicerades spreds det som en löpeld världen över, och många omtänksamma medmänniskor har kommit med tips på hur hon ska lindra smärtan för sina stora blåmärken som täcker stora delar av hennes kropp, som armar, rygg och huvud.

Att Australien men även andra länder drabbas av detta oväder verkar inte allt för ovanligt. Kolla klippet nedan för att se hur ett sådant oväder kan se ut.

Kolla klippet här:

Vilken tur att alla klarade sig trots den otäcka händelsen. Dela för att hylla Fiona för hennes snabba agerande!

Dela på Facebook
Annons