Familj

Mamman dumpade sin 1-åriga bebis i ett övergivet hus – 10 år senare händer det osannolika

Annons
av extraextra
11 februari, 2019
Annons

En dag för flera år sedan dumpades en ettårig flicka i ett övergivet hus i den ryska staden Jaroslavl. 10 år senare tar mamman kontakt igen.

En man som bodde i Jaroslavl hörde en bebis gråta i huset bredvid, men tänkte inte mer på det. Dagen efter hörde han fortfarande bebisens gråt vilket gjorde honom orolig. Han kontaktade genast den lokala polisstationen som kom till huset för en rutinkontroll.

Man upptäckte att huset var övergivet och ingen vuxen syntes till. Men man fann en ettårig flicka som lämnats i huset för att dö. Utredningar visade att den övergivna flickan hette Liza Verbitskaya, men hennes föräldrar var  spårlöst försvunna.

Annons

Bildkälla: Youtube

Flickan hade legat på det kalla och smutsiga golvet i flera dagar, helt ensam. Hon togs genast till ett sjukhus där hon fick återhämta sig efter de traumatiska dagarna.

På samma sjukhus fanns även en kvinna vid namn Inna Nika. Hon var där med sin svårt sjuka son.

En dag hörde Inna ett skrik från rummet bredvid. Det var Liza, och hon fångade genast Innas intresse.

Bildkälla: Youtube

Ända sedan den dagen besökte Inna Liza för att ge henne kläder, leksaker samt mat. Det var även starten på en ovillkorlig kärlek.

En dag när Inna skulle besöka Liza, som hon gjorde varje dag, var hon plötsligt borta. Liza hade blivit fullt frisk och hade fått lämna sjukhuset för att åka till ett barnhem.

Bildkälla: Youtube

Inna kunde inte släppa tanken på flickan och bestämde sig därför för att adoptera henne.

I Innas vård har Liza vuxit upp till en stark och modig flicka. Hon har vunnit flera skönhetstävlingar och talangshower. Hon har även fått sitt första jobb som modell.

Bildkälla: Youtube

Biologiska mamman tar kontakt

10 år efter att flickan blev övergiven av sina föräldrar och historien om Liza nådde världen så hörde hennes biologiska mamma av sig.

Hon ville ta upp kontakten med Liza, något som Inna inte tyckte om. Försöket i att få kontakt med flickan slutade istället med ett kontaktförbud då varken Liza eller Inna ville ha något med henne att göra.

Dela på Facebook
Annons